implant dentar dental premier

Sunt o multitudine de motive pentru care o persoană nu a mai fost la dentist. Fie că nu a trecut peste teamă sau poate că nu a găsit încă dentistul potrivit, cert este că astăzi se poate confrunta cu probleme dentare. Durerea nu ține cont de timp, așadar află din acest articol ce presupune un implant dentar și dacă ai nevoie de unul chiar tu.

Înainte de a afla mai multe de aici, vom discuta despre ce demografie ar putea beneficia de o astfel de procedură. Așadar, în acest articol nu vei afla despre simptomatologia durerilor de dinți, ci doar informații care te-ar putea ghida.

Persoanele care ar beneficia de un implant dentar

În această categorie se încadrează persoanele care au dinți lipsă, dinți care nu mai pot fi salvați prin alte tratamente (precum plombele, coroanele sau fațetele) sau persoane care suferă de edentație totală, adică lipsa dinților pe o arcadă.

Beneficiile unui implant dentar

Persoanele care au optat pentru un implant dentar au descoperit multe beneficii, precum:

  • Îmbunătățirea aspectului estetic al zâmbetului
  • Senzația de dinți naturali, cu care au putut mânca din nou alimente precum porumbul sau merele întregi
  • Prevenirea atrofiei osului
  • Pronunțarea corectă a cuvintelor și dispariția defectelor de vorbire
  • Creșterea stimei de sine și recăpătarea încrederii

Așadar, lista este impresionantă. Pacienții care și-au făcut un implant dentar au putut reveni la o viață normală, fără durere, și s-au putut bucura din nou de mâncarea lor preferată.

La ce să te aștepți când faci un implant dentar

Astăzi, toate procedurile dentare sunt complet fără durere. Există mai multe tipuri de anestezie (locală, prin gaz sau sedare intravenoasă), pentru a putea oferi pacienților o experiență cât mai comodă. De aceea, în funcție de operație și personalitatea ta, dentistul te va ajuta.

De exemplu, pentru cei mai curajoși, anestezia locală se administrează rapid, iar revenirea postoperatorie este aproape imediată. Însă, aceasta vine cu mai mult disconfort din mai multe puncte de vedere: se pot simți vibrațiile aparaturii, iar sunetele și mirosurile pot fi jenante. Este totuși o experiență interesantă pentru cei nu doar curajoși, ci și curioși.

Când urmează să îți faci un implant dentar, vei avea mai multe opțiuni din care să alegi. Mai întâi, va trebui să te hotărăști din ce material să fie șurubul, iar mai apoi coroana. Fiecare opțiune vine la un preț diferit, așadar un implant ar putea avea mai multe prețuri.

Atunci când te programezi, ți se vor pune câteva întrebări despre stilul de viață, și ți se va crea un plan de tratament. Dacă accesezi pagina web Dental Premier, vei putea găsi informații de bază pentru toate întrebările tale. Astfel, poți trata acest schimb de informații ca o conversație care să beneficieze ambele tabere!

Așadar, dacă te confrunți cu afecțiuni dentare vizibile precum o carie, o fisură sau dureri dentare, nu mai aștepta. Chiar dacă îți este frică de dentist, programează-te, și află pe pielea ta că nu ai de ce să te temi. Recapătă-ți viața și încrederea printr-un implant dentar!

Contact:

+40758237879

+40742288440

+40758791817

+40748882647

contact@dentalpremier.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *