pernele auxiliare AirPower

Din ce in ce mai multi soferi decid sa-si echipeze masinile cu accesorii auto profesionale, accesorii care sa le permita o circulare cat mai usora pe acele drumuri cu denivelari. Ca sofer profesionist nu este usor sa vezi cum masina ta are de suferit de fiecare data cand mergi pe drumuri cu gropi, drumuri distruse. Vrei sa protejezi acea masina cu tot dinadinsul de aici si cererea mare pentru accesorii speciale.

Daca esti interesat sa afli mai multe detalii despre acele perne auxiliare si ce fac ele, vezi mai multe aici. Ai oportunitatea de a alege si de a afla mai multe detalii despre fiecare produs in parte, sa vezi care sunt acele avantaje pe care trebuie sa le iei in considerare.

In primul rand, trebuie sa ai in vedere ca un astfel de set este accesibil ca pret. Nu trebuie sa investesti sume mari de bani pentru a te echipa cu un astfel de set de perne auxiliare. AirPower este firma care are grija ca tu sa fii complet echipat cu tot ce ai nevoie pentru a fi gata de drum. Este mai usor sa te echipezi din timp cu un astfel de set, decat sa vrei sa tratezi dupa masina si sa umbli cu ea pe la un service auto.

In al doilea rand, vei aprecia calitatea acestor produse. Sunt niste sisteme moderne, calitatea lor isi spune cuvantul la fiecare deplasare. Poti sa le montezi si sa le demontezi chiar tu fara sa ai grija ca se vor strica in vreun fel. Multi soferi care au cumparat aceste accesorii s-au aratat a fi multumiti de felul in care acestea s-au comportat, de aici si recenziile pozitive.

Cumpara un set accesibil cu toate componentele incluse

Setul de perne auxiliare vine la pachet cu toate componentele incluse pentru ca tu sa nu mai cumperi nimic pe langa acele accesorii. La un pret rezonabil cumperi tot ce ai nevoie pentru ca tu sa le poti monta asa cum se cuvine. Asadar, ce contine un kit?

  • pernele auxiliare
  • bucse pentru pozitionare
  • spray silicon
  • kit de pompare
  • instructiuni de montare

Despre AirPower, un brand care te ajuta sa ai grija de masina ta

AirPower este firma care te ajuta sa-ti echipezi masina asa cum doresti si sa elimini din start acele dezavantaje care tind sa te urmareasca pas cu pas. Despre ce dezavantaje sa fie vorba? Ca de exemplu atunci cand te deplasezi cu incarcatura multa si ai si remorca, pernele auxiliare te ajuta sa ai parte de un drum linistit, echilibrat totodata.

Din peste cele 300 de modele pe care le gasesti in cadrul site-ului perneauxiliare.ro, cu siguranta gasesti si modelul potrivit pentru tine, model pe care il poti cumpara de indata. Ai parte de o garantie sigura de 12 luni si de promisiunea ca durata de viata a acestora dureaza undeva intre 4 si 5 ani.

Da un search pe site-ul oficial AirPower si descopera setul de perne auxiliare potrivit pentru masina ta.

 

Date de contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *