implant de par Dr Felix Hair Implant

Semnele imbatranirii sunt diverse si fiecare om le experimenteaza diferit pe fiecare. Asa se face ca femeile cresc in greutate, ridurile incep sa apara si parul sa cada sau sa se subtieze. Si barbatii au de-a face cu acele caderi de par care pot ajunge sa fie de nesuportat la un moment dat. In aceste timpuri moderne, exista si solutii la fel de moderne. Transplantul de par este o solutie pe care multi oameni care si-au pierdut speranta recuperarii parului, o pot lua in considerare.

Dr Felix Hair Implant este o clinica ce utilizeaza metode moderne de implantare. Daca faci parte din categoria celor interesati, citeste aici mai multe informatii care te pot convinge. Aceasta clinica este una renumita pentru interventiile sale si pentru procedeele sale prin care cei aflati in dilema isi “recupereaza” parul.

Multe persoane sufera din aceasta cauza si o parte de multe ori nu o arata. Lipsa parului, mai ales la femei este intr-adevar un subiect pe care cele afectate il evita cu desavarsire. Asadar, daca la momentul de fata te confrunti si tu cu asa ceva, poate doresti sa afli despre o clinica specializata.

Clinica utilizeaza metoda Quality FUE – o metoda moderna de altfel

O tehnica perfectionata la noi in tara, Q-FUE este o metoda ce reprezinta una dintre cele mai bune solutii pentru restaurarea capilara atat pentru barbati, dar si pentru femei. Pe langa aceasta procedura se mai folosesc anumite terapii si protocoale, care asigura un implant de par la standarde premium.

Dr Felix Hair Implant este si prima clinica care a realizat cu succes reconstructia capilara la pacientii cu piele grefata si cicatrici post arsura, cat si transplantul de par intre doi pacienti compatibili. Medicii profesionisti sunt unii care pun siguranta pacientului pe primul loc si ii ofera acestuia posibilitatea de a pasi din nou cu incredere in public.

Multe persoane sufera din cauza pierderii parului sau considera ca sunt constant judecati de catre ceilalti, chiar apropiati fiind. Optand pentru un acest tip de interventie, acestia isi vor recapata increderea in sine si nu se vor mai simti astfel marginalizati in vreun fel.

O clinica laudata chiar si de catre persoanele publice

Si cateva persoane din showbiz-ul romanesc au apelat la serviciile acestei clinici si au fost multumiti. Dovada stau testimonialele si marturisirile prezente pe site-ul oficial, drfelixhairimplant.ro. Tot acolo poti sa vezi si in ce consta transplantul si care sunt pasii pe care ii poti urma pentru a beneficia de un consult gratuit, online. Daca nu esti din Bucuresti sau imprejurimi, dar esti interesat sa afli despre procedura, poti lua legatura cu un membru al echipei care te poate pune la curent cu tot ce vrei sa stii.

In urma unei consultatii vei putea afla si pretul pentru o astfel de procedura. Nu exista un pret standard. Fiecare persoana este diferita, asadar fiecare interventie vine cu o suma specifica, in functie de nevoi si necesitati.

Vezi mai multe detalii pe site-ul oficial, de acolo te documentezi asa cum trebuie.

 

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *