sistem de ventilatie cu recuperare caldura ventoxx de la altecovent

Avem nevoie de ambient in casa noastra, avem nevoie de temperaturi care sa ne permita sa de destindem si sa ne simtim asa cum ne dorim. De aceea ne interesam despre diferitele sisteme pe care care le putem implementa pentru spatiul nostru. Acasa sau la locul de munca, este important sa avem grija ce sisteme implementam si care sunt cele de care avem nevoie pentru a putea avea confortul dorit.

Altecovent propune solutii smart pentru interiorul casei tale, iar in acest articol vei afla despre acestea. Poti sa faci click aici si sa afli despre sistemele propuse de acest furnizor. Pentru a lua o decizie potrivita, trebuie sa te informezi si sa iei in calcul toate posibilitatile, asadar urmareste cu atentie.

Suntem tot mai interesati in ultima vreme de tot ce este nou, tot ce contine tehnologie, pentru ca in zilele noastre acest lucru are un impact tot mai mare si ne ne usureaza activitatile de zi cu zi. Altecovent este acel furnizor care te ajuta sa instalezi sistemul potrivit si sa te bucuri de un aer proaspat, respirabil. Uita de mucegai si de factorii externi care pot cauza probleme de respiratie. Citeste mai jos detalii despre Altecovent care te-ar putea ajuta sa iei o decizie si sa investesti in astfel de dispozitive.

  • Sistemele de ventilatie cu recuperare caldura aduc economii mari la facturi

Posibil sau nu sa fi auzit de acele sisteme de ventilatie cu recuperare caldura si de faptul ca acestea vin la pachet cu numeroase avantaje. Printre acestea se numara economii mari la facturi, un sistem modern menit sa te ajute pe tine sa ai parte de un aer respirabil, un aer care nu dauneaza. Aceste sisteme au la baza tehnologii smart, unele menite sa-ti asigure casa atunci cand temperaturile de afara sunt in scadere.

O viata sanatoasa vine la pachet cu aer proaspat, motiv pentru care o casa moderna trebuie sa fie dotata cu sisteme eficiente. Instalat in peretele casei si tinut sub control cu ajutorul unei telecomenzi, sistemul de ventilatie cu recuperare caldura elimina aerul toxic, aducand mereu proaspat, fara a schimba insa temperatura.

Instalarea unui sistem modern de ventilatie ofera o serie de beneficii majore, printre acea numarandu-se un schimb constant de aer cu ferestrele inchise, eliminarea mucegaiului si aerului invechit prin eliminarea excesului de umiditate, economisirea energiei datorita absentei necesitatii de reincalzire a camerei dupa ventilatie. Avantaje mai sunt bineinteles, de acea va ramane la latitudinea ta daca optezi pentru un astfel de sistem.

Daca optezi pentru un ventilator de acest fel trebuie sa stii ca acesta va creste cu mult valoarea spatiului sau a casei atunci cand te vei gandi sa o vinzi. Piata imobiliara variaza de la o zi la alta si multe persoane asteapta ocazia de a investi intr-un imobil ce vine la pachet cu un sistem de acest fel. Pe langa centrale termice si aparate de aer conditionat, atentia este indreptata uneori spre aceste ventilatoare. Asigura  un aer proaspat, curat si elimina orice prezenta a mucegaiului. Vei dori numaidecat sa afli si chiar sa investesti in astfel de aparate smart.

  • Altecovent iti pune la dispozitie aparate Ventoxx, ce trebuie sa stii despre acestea

Sistemul modern pe numele sau Ventoxx este un sistem avansat de ventilatie destinat locuintelor si cladirilor comerciale. Aceasta ofera o solutie eficienta pentru asigurarea unui mediu interior sanatos si confortabil prin recuperarea caldurii din aerul de evacuare si transferarea acesteia catre aerul proaspat de admisie.

Ventoxx vine la pachet cu o conectivitate Wi-Fi capabil sa stabileasca comunicarea intre produse. Permite o conexiune fara fir, una coordonata din interior. Cu ajutorul telefonului vei putea sa controlezi totul si sa ai astfel parte de o conectivitate directa, folosind doar telefonul inteligent. Este silentios ceea ce insemna ca te va deranja atunci cand este pornit, iti vei putea continua task-urile fara sa fii intrerupt in vreun fel. Este eficient si atunci cand se vorbeste despre mirosurile deranjante, le elimina instant pentru ca tu sa te bucuri de o atmosfera optima.

Sistemele Ventoxx utilizeaza un schimbator de caldura cu eficienta ridicata pentru a transfera caldura din aerul evacuat catre aerul proaspat de admisie. Aceasta ajuta la reducerea consumului de energie pentru incalzire si mentine o temperatura mereu stabila. Unitatile sunt echipate cu filtre de inalta performanta care retin partiiculele, de exemplu polen, praf si alte impuritati din aerul de admisie. Acest lucru contribuie la imbunatatirea calitatii aerului si la protejarea sanatatii celor care stau acolo.

Desi costisitor la prima vedere, sistemul Ventoxx este ales pentru ca vine la pachet cu multe dotari moderne, functii smart care iti permit controlul de la distanta, chiar daca nu esti in aceeasi incapere.

  • Profita de oferta acestui distribuitor si comanda sistemele avansate

Altecovent este distribuitor si importator unic al acestor sisteme, asadar daca ai de gand sa investesti in astfel de produse trebuie sa stii ca le gasesti doar aici. Daca ai nevoie de detalii in plus trebuie doar sa stai de vorba cu un consultant care te poate sfatui cu privire la ce vrei sa stii. In functie de dotarile spatiului tau, poti cumpara apoi sistemul de care ai nevoie. Altecovent iti pune la dispozitie sistemele de care ai nevoie plus mentenanta de care ai nevoie pentru a avea un sistem bine pus la punct, optimizat din toate punctele de vedere.

Desi la prima vedere, par scumpe si intr-adevar ca vei suporta un anumit cost financiar, ulterior vei ajunge la concluzia ca ai investit intr-un sistem inteligent, unul care iti va aduce avantaje pe termen lung. Profita oferta propusa de Altecovent si vei observa cum spatiul tau, indiferent daca este vorba despre casa sau de spatiul in care iti desfasori activitatea.

In pagina oficiala ventilatiecurecuperarecaldura.ro gasesti mai multe detalii care ti-ar putea fi de folos, asta daca doresti sa te familiarizezi cu aceste sisteme. Vei avea parte de costuri mai mici la facturi si de garantia ca aceste sisteme sunt unele pe care te poti baza mult timp de acum incolo.

Contact:

0753 967 762

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Nr. 836, Corund, Jud. Harghita

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *