espressor automat Gaggia Magenta Prestige

Grea e ziua fără cafea, ar spune orice pasionat de această licoare fermecată care ne energizează instant. De îndată ce descoperi savoarea sa, de cum ai gustat o cafea făcută impecabil, în proporțiile ideale, nu ai mai dori vreodată să renunți la această plăcere. Așadar este de înțeles că sunt și cei care ar investi oricât, doar să aibă parte deliciul acesta și acasă.

Să fii independent de programul cafenelei, să nu ții cont de ora din zi și să îți prepari cafeaua așa cum îți dorești acasă – iată de ce merită să alegi un espressor automat cu rasnita. Există acum pe piață variante compacte, potrivite pentru home use. Le poți găsi la Edream, furnizor de nișă.

Gaggia Magenta Prestige, unul din espressoarele automate despre care ar fi bine să afli

Dacă ești curios despre ofertele furnizorului Edream, gasesti espressor automat Gaggia Magenta Prestige aici. Este unul din aparatele compacte ce te poate delecta cu până la 12 tipuri diferite de băuturi pe bază de cafea. Ai ce experimenta. Descoperă cum se prepară acestea, butonează și învață care este echilibrul perfect al aromelor. Așa cum îți place ție. Îți va fi ușor, ai meniu în limba română, un ecran tactil, include carafă de lapte și alte câteva accesorii precum lingura de cafea măcinată, tester de duritate a apei, tub ungere grup. Plus că are capacitate generoasă, încât să nu faci refill la consumabile atât de des încât să devină iritant.

Prezentarea acestui tip de aparat o găsești în pagina oficială. Îți va fi ușor să vizitezi și showroom-ul celor de la Edream, dacă ești din capitală. Oricum, dacă ai nevoie de informații suplimentare, vezi si articolul acesta, dar poți de asemenea să întrebi consilierii. Ai parte de asistență post și pre vânzare, gratuită!

Caută și accesoriile potrivite, tot aici

Experiența cafelei divine pe care o prepari zi de zi este una completă când folosești produsele potrivite. Ai la Edream și accesoriile necesare. Spre exemplu, pentru cei care aleg espressorul automat Gaggia Magenta Prestige oferta include la pachet și un pachet de cafea boabe, Novell, precum și un pahar din sticlă, cu pereți dubli.

La un click distanță ai o varietate de accesorii, printre care tampere, pachete barista, cafea, ceai, pahare și cești sau produse de întreținere și curățare.

Edream înseamnă pasiune pentru cafea, dusă mai departe

Dacă ești barista, știi deja că a prepara o cafea este o artă, la fel ca și servirea acesteia. Italienii ne învață despre plăcerea de far niente și totuși de a bea o cafea. Poți fi și home barista, dacă ai echipamentele potrivite, produsele care se ridică la înălțimea așteptărilor tale. Alții devin home barista, pentru că au această pasiune pentru cafeaua bună. Dacă și tu te  numeri printre pasionați accesează pagina edream.ro și descoperă nu doar oferte la espressoare, ci și universul aromelor – râșnițe și espressoare manuale sau automate de la unele dintre cele mai bune branduri de nișă.

Comandă online la edream.ro.

 

Contact:

0766.42.42.41

comenzi@edream.ro / info@edream.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *