ursitoare traditionale pentru botez in bucuresti de la paradisul personajelor

Ai auzit de ursitoare și nu știi încă dacă vei dori să le chemi la petrecere? Află în rândurile ce urmează mai multe despre acestea. Știm clar că sunt acele prezențe mistice, că sunt personaje duale, pentru că pot ursi și de bine și de rău.

Ce sunt ursitoarele tradiționale

Poveștile care circulă despre acestea spun că sunt ca zânele. Au chip blând și apar pe nepusă masă. Rolul lor este să ursească unui nou-născut despre bucurii și viață îndelungată, despre sănătate și voie bună, despre prosperitate. Fiecare zână, ursitoare are propria sa poveste. Există și cea rea, care evident va reprezenta viața însăși, răul care se mai abate din când în când în viețile noastre. Speranța este însă ca binele să învingă răul, nu-i așa?

Despre astfel de idei am tot auzit, însă cum sunt ele transpune în lumea reală? Sunt agenții de profil care oferă servicii specifice. Astfel, dacă ești interesat de ursitoare traditionale din Bucuresti vei apela poate la Paradisul Personajelor. O echipă de profesioniști va reuși să facă un spectacol veritabil în cadrul evenimentului tău.

Numește-i actori sau poate animatori, cert este că vin fete cochete costumate ca la carte. Interpretează rolul zânelor, a acelor ursitoare ca din povești. Nu doar prezența lor scenică te va încânta, ci și faptul că vor avea efectiv în rol. Vor spune în versuri despre noroc și dragoste, despre tot ce și-ar putea dori orice părinte pentru copilul său. În antiteză cu tot acest moment poate veni ursitoarea rea. Va fi un moment amuzant creat, spre deliciul publicului.

Cât mă costă să am ursitoare traditionale la petrecere?

De menționat că aceste tipuri de servicii sunt one time. Adică sunt specifice momentului de după botez, respectiv în cadrul petrecerilor de botez. Așadar prin prisma faptului că părinții au acest unic moment în care ar putea să se bucure de spectacolul ursitoarelor, este poate de înțeles de ce sunt și așa de căutate. Dacă ai nevoie de informații extra, citeste si articolul de aici despre asta.

Costurile diferă, în funcție de ceea ce își dorește fiecare. În fond vorbim despre pachete de servicii. Spre exemplu la Paradisulpersonajelor.ro un pachet simplu începe cu prețul de 350 de lei, însă nu sunt excluse să fie aplicate cine știe ce reduceri și să ai șansa unui preț și mai bun. Prețul maxim este de peste 1200 de lei. În funcție de buget și preferințe ai de ales. Pot fi 3 ursitoare bune și una rea, plus alte servicii care să facă din petrecerea ta una minunată. Spre exemplu, poți opta pentru animatori prezenți de asemenea la party – aceștia pot fi hostess de asemenea sau pot întreține atmosfera pentru cei mici.

Bucuria de a aduce pe lume un pui de om nu se compară cu nimic. Așadar este firesc să fie marcată această perioadă cu o petrecere. Fie ea cu fast sau una intimă în familie, ursitoarele de botez, tradiționale vor crea un spectacol unic. Descoperă detalii despre aceste servicii la paradisulpersonajelor.ro.

Contact:

Complex Metropolitan Residence, Berceni

contact@paradisulpersonajelor.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *