Unicorn Agency agentie videochat Bucuresti

Industria videochatului a crescut semnificativ în ultimii ani, fiind unul din acele domenii care parcă sfidează contextul economic. A evoluat semnificativ de mult și lucrurile nu se opresc aici, este o industrie evaluată la multe zerouri și ne referim la euro. 

Pentru cele interesate de acest domeniu, de agenția Unicorn citeste si aici detalii. Să vedem ce implică acest tip de colaborare. 

Unicorn Agency, agenția care are grijă de modelele sale 

Un studio care se remarcă în acest domeniu este Unicorn Agency, unul dintre cei mai mari jucători din industria videochatului din țară. Cu toate acestea, că are sediul fizic în țară, se adresează publicului străin. De altfel în această nișă este vorba despre a conversa cu  membrii platformelor de profil, de obicei persoane de cetățenie străină. Conversațiile au loc în limba engleză, în chat privat. 

Pentru cele care doresc să colaboreze cu un studio de profil precum este și Unicorn Agency există câteva avantaje ce diferențiază acest studio de altele. Printre altele vorbim despre tehnologia ce este pusă la dispoziție modelelor. Acestea au parte de tehnologie performantă, o bună conexiune la internet, asta pentru a oferi o experiență de utilizare fluidă și fără probleme. 

De asemenea, Unicorn Agency oferă și suport și asistență personalizată pentru modelele sale. Asta înseamnă training și suport tehnic oferit. Așadar, chiar dacă modelele nu au experiență anterioară în domeniu acest lucru nu defavorizează în vreun fel. 

Câștigurile sunt peste medie 

Un motiv puternic și o motivație pentru cele care aleg acest domeniu de activitate este legat de venituri. Se știe foarte bine că în această industrie veniturile sunt mai mari ca de obicei. Față de orice alt domeniu, aici sunt sume cu mult mai mari. Iar ideea de a câștiga timpuriu independența financiară sună bine, nu-i așa? 

Un alt capitol la care acest studio se pare că este fruntaș se referă la procentul din încasări cu care modelele sunt răsplătite financiar. Conform site-ului oficial vorbim de 65%, una din cele mai mari valori de pe piața de profil. Asta înseamnă că modelele de videochat sunt încurajate să evolueze, să aibă încasări cât mai mari, pentru că aici câștigul este de ambele părți, atât al lor direct, cât și al studioului. 

La aceste venituri se adaugă tot felul de bonusuri și de concursuri interne care le aduc doritoarelor șansă de a-și completa veniturile. Un tip de bonus este cel de 1000 de dolari pentru oricine din echipă care recomandă unei alte fete acest tip de colaborare, dacă aceasta ajunge în cele din urmă să facă parte din echipa Unicorn. 

Informarea este primul pas 

Posibil că doritoare sunt foarte multe, însă contează informarea. Așadar cele interesate să descopere Unicorn Agency pot accesa pagina oficială. La fel de bine se pot programa și la un interviu sau pot cere detalii pentru ce nu au înțeles de aici. Un studio cu care ar urma să colaboreze trebuie să aibă anumite valori și principii la bază, nu-i așa? 

Contact: hello@unicornagency.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *