M-am angajat la un salon de masaj erotic din Bucuresti si am parte de numeroase beneficii

Timpurile moderne au adus cu ele și locuri de muncă care permit realizarea sarcinilor de lucru de acasă și ore flexibile de muncă la care poți lucra într-un mod productiv. Totodată se ține cont și de venitul lunar pe care persoana în cauză îl face. Fiecare om își dorește o sumă de bani constantă în fiecare lună pentru cheltuielile de zi cu zi, și poate ceva în plus. Suntem oameni și visăm măcar o dată la un concediu prelungit într-o destinație de succes.

Pentru doamne și domnișoare, locurile de muncă pot însemna acum un mediu în care se pot dezvolta și un loc în care își pot îndeplini toate țelurile ce țin de planul financiar. Salon Artemis oferă această șansă tinerelor și le dă ocazia a exclama cu bucurie: “M-am angajat la un salon de masaj erotic din Bucuresti si am parte de numeroase beneficii”.

Iată câteva avantaje pe care să le iei în considerare

În primul rând, trebuie să abordezi acest job cu maximă seriozitate. Vei avea parte de training-uri de specialitate, asta dacă nu ai experiență și vei învăța diferite tehnici de masaj care te vor ajuta să avansezi în carieră. Deci trebuie să acorzi timp și totodată dedicație acestui job dacă vrei să fii recompensată pe măsură.

În al doilea rând, dacă nu ești din capitală și îți dorești să te stabilești aici odată cu noul job, salon Artemis îți oferă cazare gratuită până reușești să te stabilizezi și să te muți unde consideri tu că îți este bine.

În ultimul rând, dacă dedicarea ta este una activă și vrei să-ți rotunjești salariul cu ceva în plus, să știi că acest lucru este posibil. Vei primi compensații în bani pe măsura eforturilor tale. Salon Artemis dorește ca fiecare proaspătă maseuză să se bucure de un mediu de lucru cât mai plăcut și să fie mulțumită pe plan profesional, cât și personal.

Condițiile necesare unei astfel de cariere

Trebuie să fii deschisă în a lucra și a relaționa atât cu clienții, cât și cu celelalte colege. Acestea te vor iniția la început de drum pentru ca tu să începi cu dreptul. Vei avea doar de învățat și de câștigat deprinderi care te vor ajuta pe tot parcursul colaborării.

Vârsta legală pe care trebuie să o ai este de 18 ani, iar dacă cunoști și o limbă străină este perfect. Dacă nu, o poți învăța pe parcurs. Clienții salonului sunt de multe ori străini și trebuie să știi o limbă de circulație internațională pentru a putea comunica cu aceștia.

De asemenea, experiența realizării masajelor nu este necesară. Pe tot parcursul colaborării vei avea tot timpul să vezi cum stă treaba cu tehnicile și cu chestiunile elementare ce stau la baza unui masaj realizat cu succes.

Artemis Masaj Erotic Bucuresti, cu site-ul oficial masajclub.ro te așteaptă pentru a consulta mai pe larg toate detaliile despre oferta de muncă. Dacă dorești să ai parte de mai multe detalii le poți scrie acestora într-un mesaj privat sau îi poți contacta telefonic.

Contact:

0727 861 111

0732 855 488

contact[@]masajclub.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *