Purtătorii de ochelari de vedere se bucură de alternativa pe care o au și anume posibilitatea de a purta lentile de contact. Trecerea de la una la alta poate fi bulversantă. Descoperă în rândurile ce urmează ce te-ar putea determina să porți lentile de contact, dar și ce oferte ai de la Lentiamo.

Mai întâi de toate, de ce lentilele de contact?

Când vine vorba de lentile de contact acestea au marele avantaj de a oferi un câmp vizual mai extins, față de momentele în care porți ochelari de vedere. De asemenea într-o notă comparativă, te va interesa să știi că lentilele de contact sunt mai sigure și mai confortabile atunci când practici un sport. Așadar, ai o oarecare libertate, o grijă în minus, totuși fără să compromiți confortul tău, dar și necesitatea de a avea lentilele necesare care să îți ajute vederea.

Cum le folosești în siguranță

Desigur, față de purtarea ochelarilor de vedere, lentilele de contact implică o rutină diferită în privința îngrijirii, întreținerii pe termen lung, dar și a modului de utilizare.

Lentilele de contact au dioptrii și sunt cele pe care medicul oftalmolog ți le recomandă. Așadar, atunci când ajungi într-un magazin de optică, cum este și Lentiamo.ro, știi deja ce lentile de contact ai nevoie. Atenție la curățarea lor în soluție specială. Lentilele sunt doar de uz individual! Soluții speciale de dezinfectat găsești și la Lentiamo, într-o secțiune special dedicată acestor tipuri de produse.

Ce să crezi, ce să nu crezi despre purtarea lentilelor de contact

Sunt sigure de utilizat, nu îți agravează problemele oculare și pot fi purtate chiar și de cei  mici, începând cu vârsta de 8 ani – desigur, după un consult de specialitate, dacă medicul recomandă. Lentilele de contact sunt o soluție de a corecta defectele de vedere și doar pentru că trebuie introduse în ochi, asta nu înseamnă că sunt periculoase.

Cad, nu știu să le pun sau nu sunt de mine – cei care fie nu au încercat dar se simt descurajați de la bun început, fie au avut deja o experiență mai puțin plăcută spun tot felul de replici de acest tip. Ei bine, lentilele de contact nu sunt greu de pus și nu pot sări. Eventual cel mult se vor deplasa puțin. După primele utilizări te vei obișnui negreșit cu ele. Un posibil disconfort la purtare poate să apară dacă nu ai fixat bine lentila sau dacă aceasta nu este bine hidratată înainte.

De unde îți cumperi lentile de contact

La Lentiamo vei găsi mereu disponibile lentile de contact și nu numai. Fie că alegi pe cele zilnice, purtare lunară sau de termen lung, cele sferice, colorate cu sau fără dioptrii, îți poți alege produsele dorite în funcție de tot felul de filtre. Alege după preț, producător, marcă, culoare etc.

Lentiamo este unul din marii retaileri europeni, distribuie produsele de optică în 17 țări din Europa. Descoperă ce ofertă au în pagina oficială, în mod sigur aici vei găsi lentile de contact de calitate.

Contact:

0800 400 156

(Lu – Vi 9:30 – 17:00)

info@lentiamo.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *