psihoterapie daniel ivan

De cele mai multe ori, ne dorim să anticipăm ce urmează se întâmple pe viitor fiindcă avem tendința de a controla tot ce se întâmplă. Din păcate, însă, oricât ne-am dori să deținem controlul, nu se poate. Viitorul este o enigmă. Doar prezentul ne aparține. Puțini sunt cei care reușesc să se axeze pe momentul prezent. Cei mai mulți, sunt prinși în capcana trecutului.

Traumele provocate de experiențele mai puțin plăcute din trecut au lăsat urme adânci în sufletul lor și de aceea, le este greu să trăiască în prezent. Din această cauză, se uită cu frică spre viitor și astfel, nu mai reușesc să se bucure cu adevărat de viață. În plus, evenimentele cu care s-a confruntat omenirea în ultimii doi ani, au accentuat aceste fobii. De aceea este esențial să cerem ajutorul unui specialist când simțim că fericirea este absentă din viața noastră. Dacă ești în căutarea unui psiholog din Bucuresti – citeste si acest articol.

Ce pași trebuie să urmezi pentru a fi fericit?

Unul dintre specialiștii la care poți apela în astfel de situații, este psihologul Daniel Ivan. În primul rând, pentru a reuși să trăiești în prezent și să te poți bucura de lucrurile pozitive din viața ta, trebuie să te desprinzi de trecut. Ședințele de psihoterapie te pot ajuta să te vindeci de traumele provocate de experiențele dezamăgitoare și să le poți privi ca pe niște lecții din care ai avut de învățat. Procesul de vindecare poate fi unul destul de îndelungat și anevoios, dar este absolut necesar dacă îți dorești să lași în spate tot ce este dureros. Pe pagina danielivan.ro, poți găsi multe articole pe aceste subiecte care te pot ajuta să înțelegi mai bine necesitatea tratării anumitor probleme.

În al doilea rând, trebuie să te eliberezi de frici. Acestea vor fi o povară de fiecare dată când îți vei dori să faci anumite alegeri sau schimbări. Din cauza fobiilor, precum teama de necunoscut, poți rata multe oportunități și experiențe frumoase. Un alt pas pe care trebuie să îl faci, constă în starea de mulțumire și aprecierea față de fiecare lucru mărunt din viața ta. Acest exercițiu este extrem de important fiindcă te ajută să te bucuri de prezent și să ai în permanență starea de recunoștință. Astfel, vei atrage și alte experiențe pozitive în calea ta.

Specialistul Daniel Ivan îți va fi sprijinul de care ai nevoie în acest proces

În tot acest proces de vindecare, psihoterapeutul Daniel Ivan te va susține la fiecare pas. Cu ajutorul său, poți reuși să scapi de toate aceste blocaje și să te bucuri de viață. În plus, te poate ajuta să gestionezi mai bine emoțiile și stresul, dar și să treci mai ușor peste obstacolele pe care ți le poate scoate viața în cale. Prin intermediul ședințelor de psihoterapie te poți autodescoperi pe tine însuți și te poți dezvolta pe plan personal.

Ai grijă de starea ta emoțională și psihică. Scapă de traumele trecutului și de frici și bucură-te de viață. Pshioterapeutul Daniel Ivan va fi spijinul de care ai nevoie.

Contact:

contact@danielivan.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *