stailer

Dacă până acum ți-ai dorit să mergi la un salon de înfrumusețare, însă nu ai știut pentru care să optezi, Stailer este soluția! Poți face programări online la unele dintre cele mai bune saloane din România, gratuit. Platforma poate fi accesată în varianta desktop, cât și în varianta mobilă, respectiv aplicația. Află cum poți obține o programare la un salon din apropierea ta.

Pentru a te putea bucura de o noua coafură, un nou stil de manichiură sau un aranjat al bărbii diferit, trebuie să descarci aplicația Stailer sau să intri pe site. Ambele variante sunt foarte ușor de utilizat și programările se fac în același mod. Trebuie doar să alegi serviciul de care ai nevoie, genul tău și locația. La final stabilești ora și data la care dorești programarea, iar în doar câteva minute o poți obține. 

În vederea unei programari salon cu Stailer este necesar să ai o conexiune stabilă la internet. Fie că vorbim de versiunea desktop sau de cea mobilă, în ambele cazuri trebuie să fii conectat. Durează doar câteva minute să faci o programare. Totuși, îți poate lua mai mult timp până ce compari saloanele și hairstyliștii. Ia-ți oricât timp ai nevoie pentru a alege unul dintre cele mai bune saloane!

Detalii importante despre fiecare salon sau hairstylist disponibile în aplicație și site

Înainte de a te programa, poți vizualiza informații utile despre fiecare salon de înfrumusețare. După ce ai selectat genul tău și serviciul de care ai nevoie, precum și locația, îți va fi afișată o listă conform căutărilor tale. În dreptul fiecărui salon vei avea la dispoziție mai multe informații. Este vorba despre:

  • Prețul serviciului solicitat.
  • Durata serviciului.
  • Care sunt toate serviciile prestate.
  • Zona în care se află salonul.
  • Recenzii ale clienților.
  • Fotografii cu lucrări ale hairstyliștilor/interiorul salonului.
  • Programul general al salonului.
  • Descrierea salonului.

Toate aceste informații sunt foarte utile pentru a alege unul dintre cele mai bune saloane. În funcție de bugetul tău, de preferințele tale în materie de înfrumusețare sau îngrijire corporală poți analiza mai multe saloane și mai apoi să iei o decizie. Tot timpul pe care îl petreci pe site sau pe aplicație sunt gratuite, așadar nu vei fi presat/ă de timp. Citeste aici mai multe detalii.

Servicii de înfrumusețare și îngrijire corporală pentru femei și bărbați

Cu toții suntem obișnuiți ca femeile să frecventeze saloanele de înfrumusețare, dar partea masculină a câștigat tot mai mult teren în această sferă. Foarte mulți dintre domni preferă să fie mai tot timpul îngrijiți și uneori sunt mai pretențioși decât femeile atunci când vine vorba despre saloane. 

Prin intermediul platformei Stailer vei putea face programări la saloanele de înfrumusețare atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Selectarea genului tău din prima pagină a aplicației sau a platformei va genera doar serviciile corespunzătoare acestuia. Pașii pe care trebuie să îi urmezi privind programarea sunt aceiași, indiferent de gen. În plus, aveți posibilitatea de a vă programa la un centru de înfrumusețare în calitate de cuplu, dacă salonul oferă ambele tipuri de servicii.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *