cos cadou paste gift express

Timpul trece atât de repede. Parcă ieri era Crăciunul și eram stresați să le cumpărăm celor dragi cadouri, iar acum fiind doar câteva săptămâni până la sărbătorile pascale, ne aflăm din nou în acea postură.

Parcă nu ne-am învățat minte și tot lăsăm pe ultima sută de metri alegerea cadourilor, cu gândul că vom găsi ceva pe rafturile din magazine, iar în caz contrar, le vom oferi o sumă de bani persoanelor dragi nouă să își cumpere ceea ce își doresc.

Banii în plic, însă, nu sunt o idee tocmai bună atunci când dorim să facem un cadou. Este adevărat că toată lumea are nevoie de bani însă, cum rămâne cu rolul cadourilor? Care sunt impactul și menirea lor și ce ar trebuie să semnifice ele de fapt pentru noi?

Cadourile sunt menite să aducă clipe de fericire și să creeze amintiri de neuitat. Creează totodată legături între oameni și sunt cele care demonstrează cât de mult ne pasă de o persoană, mai ales dacă le alegem pe cele potrivite. Așa că, alege din timp ceva potrivit pentru fiecare membru din familie, iar dacă nu ai inspirație, te ajută giftexpress.ro.

Dacă nu ai timp să mergi prin magazinele fizice, cumpără online

Cumpărând cadouri online devii mult mai eficient și nici nu mai ai așa mare bătaie de cap. În plus, vei găsi foarte multe site-uri de nișă de unde te poți inspira. Gift Express este unul dintre ele și vine să te ajute cu idei inedite de unde poți alege dintr-o varietate de produse.

Dacă tot vin sărbătorile pascale, poți opta pentru acele cadouri specifice, prin intermediul cărora nu vei da greș cu siguranță. Alege din gama de coșuri cadou, unde vei găsi o mulțime de produse diversificate, selectate special pentru această perioadă care se apropie. Pot fi oferite atât persoanelor dragi, cât și clienților sau colaboratorilor.

Iată câteva idei care te vor încânta:

Aranjament de Paște cu lumânare – este un cadou inedit pentru masa specială de Sfintele Sărbători Pascale. Este realizat manual, într-un cufăr de lemn, decorat cu ouă colorate, cu o floare și un puișor. Are un design deosebit și poate fi dăruit mamei, soacrei sau unor prieteni. Dacă vrei ceva unic atunci îl poți personaliza cu un mesaj gravat pe o plăcuță din lemn.

Aranjament pentru copii – ce adoră copii? Cu siguranță dulciurile se află printre printre preferințele lor, iar atunci când le primesc se bucură foarte mult. Poți alege de la Gift Express un coș pentru copii ce conține: bomboane de ciocolată, Kinder country cu ciocolată, batoane de ciocolată cu lapte, jeleuri, ciocolată în formă de iepuraș și ouă decorative. Cei mici le vor adora cu siguranță!

Coș elegant de Paște – dacă vrei ceva mai rafinat, atunci alege un coș cadou care conține o șampanie, un cozonac ambalat elegant, un iepuraș de ciocolată, trufe de ciocolată și o coroniță decorativă de Paște. Poți de asemenea, să alegi un mesaj pentru a-l personaliza.

Acestea sunt doar câteva dintre produsele pe care le poți alege de la Gift Express, însă gama pe care o poți descoperi în pagina oficială este mult mai largă.

Date de contact: 0799 200 400

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *