jucarie dentitie papabebe

Viața unui cuplu se schimbă încă din momentul în care apare un bebeluș în viața lor. Grija se împarte la doi și parcă întregul univers se învârte în jurul copilului. Este și firesc, având în vedere că bebelușii sunt atât de firavi, mici și sensibili în special în primele luni de viață. Fiecare părinte vrea ce este mai bun pentru bebe.

Dacă primele luni alături de copil par o provocare, iată că aceasta nu se termină, ci continuă pe tot parcursul vieții. Fiecare etapă de dezvoltare vine cu noutăți, schimbări și părinții trebuie să se adapteze. Dacă în primele luni problema principală sunt colicii, iată că atunci când încep erupțiile dentare începe o nouă aventură. Magazinul online Papa Bebe, cu site-ul oficial papabebe.ro, îți pune la dispoziție multe accesorii și lucruri esențiale pentru bebe, special create pentru el, din materiale netoxice.

Jucăriile de dentiție – nelipsite din viața copilului

Când încep să crească dinții celor mici durerile gingivale le creează foarte mult disconfort, atât ziua cât și noaptea. Motiv pentru care vei căuta fel și fel de soluții pentru a diminua aceste dureri. Iată că la Papa Bebe vei găsi diverse jucarii dentitie pe care cel mic le va adora.

Alături de modelele drăgălașe pe care jucăriile de dentiție disponibile pe site le au, acestea sunt și foarte utile. Vei găsi mai multe variante pe site realizate din silicon alimentar și lemn de fag. Trebuie să știi totuși că acestea au rol antibacterian natural, ceea ce înseamnă că nu pun în pericol sănătatea copiilor.

Alege jucăriile sub formă de iepure, pisică, vulpe sau oricare te încântă. Va deveni alinarea copilului pentru că își poate diminua disconfortul creat de gingii cu ajutorul lor. Poți alege chiar jucăriile care se pot ține la frigider pentru că senzația de rece ajută la diminuarea durerii. Bebe va uita de durerea atât de mare pe care o are cu ajutorul unor jucării dentiție și se va bucura de compania jucăriilor sale cu forme drăgălașe.

Perioada de diversificare este o provocare? Ce zici de seturile speciale?

Dacă te îngrijorează și perioada de diversificare ce va începe cât de curând, Papa Bebe este alături de părinți și în acest sens. Vei descoperi pe site fel și fel de lingurițe speciale, tacâmuri, boluri, farfurii și chiar suzete care le permite să guste anumite fructe, fără pericolul de a se îneca.

Poți comanda seturi deja pregătite cu toate cele necesare dacă nu ai timp de pierdut căutând fiecare produs în parte. Alături de acestea poți comanda și o suzetă fructe care va fi cu siguranță pe placul copilului. Poți pune înăuntrul suzetei care are sistem special de prindere o bucată dintr-un fruct și copilul va strânge cu gingiile și va gusta numai sucul aromat și gustos al fructelor. Nu ia contact cu bucăți din fruct, astfel încât nu va fi pus în fața unui pericol de înecare.

Poți accesa site-ul pentru a descoperi toate produsele disponibile. Vei găsi cu siguranță ceea ce ai nevoie, produsele au prețuri accesibile și sunt realizate din materiale speciale, perfecte pentru bebeluși.

Contact:

contact@papabebe.ro

0755161298

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *