stailer

Atunci când vrei să faci o programare la salon, însă nu ai timp pentru a găsi un loc disponibil, intră pe Stailer! Site-ul te îndrumă pas cu pas către obținerea unei programări la unul dintre cele mai bune saloane sau hairstyliști din zona ta. Vei găsi sute de saloane din toată țara, la care poți face o programare în doar câteva minute. Simplu și foarte ușor de utilizat, platforma dispune și de aplicația mobilă despre care vom discuta mai jos. Rezervă locul la salon cu ajutorul platformei Stailer!

Platforma este foarte simplu de utilizat, are o interfață plăcută și oferă clienților o experiență de neuitat. Fără să faci prea mult efort poți obține rezervarea locului la ora și data stabilită de tine în cadrul unuia dintre cele mai bune saloane din zona ta. Peste 40 de orașe din țară au disponibilă aplicația și platforma, de unde se pot face programări. Serviciile la care poți apela sunt atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Testeaza aplicatia Stailer pentru a descoperi toate beneficiile sale!

Aplicația este complet gratuită și are numeroase avantaje

Stailer dispune și de o aplicație gratuită care poate fi descărcată și instalată de pe App Store, Google Play și App Gallery. După ce ai instalat-o, îți poți crea un cont și apoi poți trece la treabă. Navighezi printre sutele de saloane, găsești servicii populare, activezi locația ta și saloanele din apropiere îți vor fi imediat afișate. 

După finalizarea contului și găsirea salonului potrivit sau a hairstylistului, tot ce rămâne de făcut este programarea. La fel ca și pe site, vei selecta data și ora dorite, urmate de serviciul de care ai nevoie. Finalizarea programării aduce listarea ei în contul tău, de unde o poți repeta sau anula, dacă nu mai coincide cu planurile tale. 

Anularea programării va informa bineînțeles salonul, iar mai apoi poți reveni ulterior pentru a te reprograma. Vezi detalii extra aici despre ceea ce poți face prin intermediul aplicației. 

Descoperă catalogul cu inspirație și găsește serviciul potrivit pentru tine

Catalogul cu inspirație este disponibil pe platformă și conține toate serviciile la care poți apela de pe site. Mai exact, vei vizualiza fotografii cu lucrările tuturor profesioniștilor din hair & beauty înscriși pe stailer.ro. De acolo te vei putea inspira către un nou look, o nouă manichiură, aplicarea de gene, stilizare barbă, tuns, vopsit și numeroase alte servicii. 

Catalogul conține fotografii cu femei și bărbați care au trecut pragul saloanelor respective. Așadar, serviciile la care poți apela sunt atât pentru doamne, cât și pentru domni. Simplu și rapid vei putea găsi un serviciu care să se potrivească perfect cu cerințele tale în materie de aspect, cât și de preț.

Stailer asigură noilor clienți toate informațiile necesare pentru a putea alege mai ușor un salon sau hairstylist. Nu uita că nu ești presat/ă de timp și poți reveni oricând pe platformă, poți naviga oricât timp dorești pentru a alege un salon care să se plieze pe nevoile tale. 

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *