programare la salon cu stailer in craiova

Cu siguranță și tu vizitezi un salon de beauty cel puțin o dată pe lună. Chiar dacă mergi pentru pensat, manichiură sau pentru a-ți tăia puțin vârfurile despicate ale părului, cert este că treci pragul unui salon de beauty. Totuși, să fim sincer, până să ajungi la acel punct trebuie să suni zeci de stiliști, să aștepți până te programează peste o săptămână abia. Este un adevărat chin acest proces prin care te programezi dar nu ai ce face în lipsă de alte variante, așa este?

Iată că lucrurile nu mai sunt chiar atât de negre de acum, pentru că Stailer apare în viața ta ca o zână magică ce îți întinde bagheta sa și îți îndeplinește dorințele. Este acea platformă pentru care te-ai rugat atât de mult timp și nici nu știai, care îți schimbă viața – în bine, desigur! 

Stailer sau mai bine spus platforma iubită de toată lumea

Stailer este platforma care îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a te programa la salon în timp util, la stilistul pe care ți-l dorești, fără să mai dai zeci de apeluri incomode la persoane pe care nu le cunoști. Da, este rezolvarea tuturor problemelor în ceea ce privește sfera hair and beauty. 

Acum poți găsi lista cu saloane de coafura din Craiova sau din oricare dintre celelalte 12 orașe în care este disponibil. Și nu doar coafură, ci orice alt serviciu de care vrei să beneficiezi la un salon – manichiură, make-up, masaj de relaxare, cosmetică etc. 

De când a apărut Stailer este iubit de oameni din întreaga țară. De ce? Pentru că economisești timp valoros cu ajutorul său, ai posibilitatea de a alege unde vrei să mergi și ajungi la salon în timp util, deci atunci când ai nevoie.

Să înțelegi mai bine cum funcționează

Accesezi platforma Stailer sau chiar aplicația care a apărut recent și ai acolo toate informațiile necesare. Trebuie să completezi spațiile libere de pe prima pagină cu informațiile de care ești interesat/ă. Astfel alegi orașul, genul, serviciul, data și ora, iar mai apoi platforma generează lista cu saloane și stiliști care sunt disponibili în momentul pe care l-ai selectat.

Dintre toți cei pe care îi vei vedea poți alege pe scaunul cui vrei să ajungi. Faci această alegere în funcție de ceea ce preferi, pentru că ai toate informațiile la îndemână. Poți vedea timpul de lucru, poze, preț, părerile altor clienți și alte detalii relevante. Poți vedea alte detalii aici privitor la acest aspect.

Mai mult decât atât te poți programa la orice oră din zi sau din noapte. Faci câte programări vrei tu, exclusiv online și nu plătești absolut nimic în acest sens. Ce îți poți dori mai mult decât atât? 

Dacă alegi să creezi un cont ai parte de și mai multe avantaje pe care te las să le descoperi singur/ă. Poți chiar să anulezi o programare dacă nu mai poți ajunge, tot online.

Accesează platforma sau descarcă aplicația și alege și tu acest mod eficient de a realiza programările la salon, de fiecare dată.

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *