programare la salon in Constanta cu Stailer

Tindem să ne trăim viața în anticipație. Așteptam ziua de mâine să facem ceva, să îi spunem cuiva ce simțim cu adevărat, să luăm o decizie. Credem că viitorul ne aduce fericire, însă nu este așa. Numai prezentul ne aparține, deci de ce ne tot amânăm fericirea? Oportunitățile din viitor nu ne sunt promise, putem profita doar de cele din prezent. Nu mai amâna orice este bun pentru sufletul tău. Știi cum e în viață? Mai degrabă să regreți că ai făcut ceva, să te uiți în spate și să râzi, decât să regreți că nu ai făcut un lucru. Acel tip de regret îți macină sufletul pentru tot restul vieții.

Îți face plăcere să mergi la saloanele de înfrumusețare, fiindcă de fiecare dată când ieși de acolo te simți ca o nouă persoană și parcă ți s-au luat greutățile de pe umeri? De ce să mai aștepți zile sau săptămâni ca să găsești un loc, când poți utiliza Stailer și să mergi chiar azi? Poate mâine nu vei mai fi pe acest pământ, așa că răsfață-te cât mai des, ori de câte ori ai nevoie. Trăiește viața pentru tine și apoi pentru cei dragi, îngrijește-ți trupul și mintea, fiindcă banii vin și pleacă, însă viața ta este doar una.

Nu știi ce este Stailer? Află mai jos despre această platformă.

Programări online ce-ți mențin zen-ul

Dacă ești genul de persoană căreia nu-i face o deosebită plăcere să poarte conversații telefonice, atunci Stailer este exact ce căutai. Știi și tu de câte ori trebuia să suni pe la saloane până nimereai un loc liber și acela oricum nu era când voiai tu, era în funcție de agenda salonului. De multe ori a trebuit să faci compromisuri și din punct de vedere al timpului și poate al salonului la care ai mers. Poate ai găsit loc la un salon care nu-ți plăcea cu adevărat, nici nu te-ai simțit în largul tău acolo, nici nu ți-au plăcut rezultatele, dar n-ai mai zis nimic la urmă. Acum aceste lucruri sunt de domeniul trecutului, fiindcă în prezent, cu Stailer, nu mai faci nici un compromis.

Intri pe www.stailer.ro, selectezi filtrele de căutare precum locația, genul tău, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora. Atât femeile, cât și bărbații pot folosi Stailer. În câteva secunde primești lista cu saloane pentru barbati in Constanta, București, Brașov, Sibiu, Timișoara, Iași, Cluj Napoca și Oradea.

Utilizare fără cont, cu cont sau din aplicație – totul mereu gratuit

Ai mai multe posibilități de a utiliza Stailer. Fără cont poți face programări rapide câte dorești, însă trebuie să îți completezi datele de fiecare dată. Dacă îți faci un cont îți poți gestiona mai ușor programările în agenda virtuală și poți chiar și seta remindere pentru programări ca să nu uiți de ele. De asemenea, e mai ușor să vezi din cont saloanele la care ai fost deja ca să știi unde să revii daca îți dorești. Ai disponibile aici o varietate de servicii din acest domeniu. Dacă ești în căutarea unor saloane de pensat in Constanta, aici ai toate șansele să îl găsești pe cel perfect pentru tine.

Poți chiar să-ți instalezi și aplicația Stailer din Google Play sau App Store. Îți faci cont într-un minut sau te poți conecta cu pagina ta de Facebook. Pentru fiecare salon în parte ai toate informațiile ce te pot interesa precum poze, prețuri, recenzii sau locație. Iar fiecare anulare a locurilor rezervate se face tot online, fără telefoane și fără să ți se ceară un leu.

Nu lasă pe mâine ce poți face azi. Mergi chiar astăzi la un salon cu ajutorul lui Stailer. Pentru alte detalii poți scrie la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *