stailer
Frumusete,  Servicii

Cu Stailer programarea la salon este mai rapidă, eficientă și gratuită

În urmă cu câțiva ani, să te fi programat la un salon însemna o adevărată aventură. Sunai cu câteva săptămâni înainte, ziua de sâmbătă era programată exclusiv celor care aveau evenimente și cu greu obțineai un loc liber când ai fi avut nevoie. Poate că la un moment dat asta ar fi însemnat și să îți programezi o zi anume cât mai liberă în program.

Acum însă, un astfel de scenariu este puțin mai departe de realitatea noastră. Avem mai multe saloane, practică este una diferită, ba chiar există o destul de mare competiție între acestea încât să ai de unde alege ceva bun. Puține mai sunt care nu prestează servicii la anumite standarde. Iar dacă te interesează să găsești pe cei care sunt la punct din punct de vedere fiscal și cu varietate de servicii de interes pentru tine, atunci ar fi bine să îți rezervi ceva timp exclusiv pentru asta. Sau nu, dacă alegi varianta Stailer.

Stailer, de mare ajutor

Să îi spunem trend setter din punct de vedere al modului în care setează noua tendință de a realiza programări la salon. Asta pentru că vine cu acest stil nou și modern în care te bazezi mai multe pe online. Cu Stailer câștigi timp în a căuta, a găsi și a te programa la un salon.

Cuprinde opțiuni de saloane din 5 orașe: Iași, Timișoara, Oradea, Cluj Napoca, București și în total de aproximativ 850 de specialiști din domeniul hair and beauty. Imaginează-ți că toți aceștia îți sunt la un click distanță. Poți face o alegere mai ușoară, alegând să te bazezi pe filtrul Stailer.

Alegi date precum: ziua și ora dorite, orașul, tipul de serviciu dorit și pentru cine va fi și filtrul activ îți va tria opțiunile. Iar pentru a finaliza programarea îți va fi la fel de simplu, din câteva click-uri. Dacă ai nevoie de detalii extra vezi si aici.

Top curiozități

Trebuie să plătesc pentru a utiliza platforma aceasta? Nu, totul este gratuit. Să faci cont aici sau pur și simplu să utilizezi platforma chiar și în lipsa unui cont nu te costă absolut nimic.

De câte ori am voie să o folosesc? De câte ori ai nevoie. Nu există o limită a numărului de programări, a vizitelor și durata acestora. Poți opta să îți faci programare pentru tine sau pentru cei dragi ție, nu ești condiționat de absolut nimic.

Este activ pentru toată lumea? Accesul este posibil oricând, dar poți face programări doar la saloanele înscrise aici, ce sunt din orașele mai sus menționate.

Sunt recenziile și fotografiile reale? Stailer lucrează cu maximă transparență. Astfel, vei descoperi la fiecare salon înscris aici fotografii din locație, nu doar cele cu diverse servicii prestate. Recenziile sunt reale și în plus sunt nu doar una, două de fațada. Până la urmă și tu te poți convinge de calitatea serviciilor și ulterior poți nota cu o recenzie, pentru că și alții să știe ce să aleagă.

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *