pictura pe numere pictorul fericit

Pictorul Fericit vine în întâmpinarea ta și vara aceasta cu un nou stoc de tablouri care să te trimită cu gândul departe, spre plaje îndepărtate sau chiar în orașe turistice romantice precum Paris, Veneția, Positano sau chiar Milano printre altele. Dacă tot nu ai timp să mergi în vacanță alege să te detașezi de realitate făcând ceva ce te relaxează – pictatul!

La Pictorul Fericit poți găsi zeci de tablouri cu imagini și culori care mai de care mai diferite. Trebuie doar să știi în ce lume vrei să călătorești cu gândul, cea a poveștilor sau a unei realități frumoase și picătură cu picătură tabloul prinde contur și culoare. Este simplu să pictezi acum, pentru că acestea sunt tablouri pe numere și trebuie doar să respecți ordinea culorilor și a numerelor pentru a crea opere de artă.

Tablourile cu peisaje incredibile

Paleta de astfel de produse este vastă și este împărțită în mai multe categorii. Te poți plimba prin orașe, poți să îți clătești ochii într-un lan de flori, să zbori într-un balon cu aer cald sau să trăiești într-un castel în vârf de munte. Poți face ce vrei tu dacă ai puțină imaginație și timp să te bucuri de o astfel de activitate relaxantă, productivă și liniștitoare. Pur și simplu te deconectezi și te încarci cu energie pozitivă.

Poți găsi detalii extra aici despre aceste tablouri. Să știi că modele sunt multe și printre acestea se enumeră:

1.Cottage: această cabană din pădure te conectează cu natura și te aduce mai aproape de lucrurile cu adevărat frumoase în viață – sentimentele. Acele sentimente care nu se pot descrie, ci doar se pot simți, având pădurea în stânga și oceanul în dreapta, făcându-te să te simți liber. Un tablou care ascunde ceea ce oricine vrea, dar nu toți recunosc – o casă undeva departe, înconjurat doar de cei dragi și liniște deplină.

2.Fairytale Castle: visul oricărei fetițe: să devină prințesă și să dețină un castel. Un tablou cu foarte multe detalii. Cand pictezi castelul parcă auzi susurul apei care curge în jurul său și ciripitul păsărilor printre crengile copacilor.

3.Away: pictura pe numere de la Pictorul Fericit care înseamnă eliberare și evadare din banal sau rutină. O sursă de putere și curaj pentru cei care au încredere în forțele proprii și știu că vor reuși.

Atât de multe tablouri și cu atât mai multe povești ce pot fi spuse prin intermediul lor. Alege să pictezi exact ceea ce îți place și lasă-ți imaginația să zboare când conturezi tabloul ales. Învață să mai copilărești din când în când, iar Pictorul Fericit te ajută să faci asta. Comandă de pe site tabloul pe care ți-l dorești.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *