stailer

Persoanele colerice în general sunt nerăbdătoare, extrovertite și se irită destul de ușor. Nu au răbdare și își doresc eficiență de timp, să termine totul cât mai rapid și dacă nu este așa cum vor ei, începe scandalul.

Mai ales cele care au o funcție de conducere, care dețin un business și timpul lor este foarte încărcat.

Pentru femeile cu acest temperament, sunatul la un salon de beauty pentru o programare este o adevărată provocare, mai ales atunci când li se spune că nu este un loc pentru ele, decât peste o săptămână.

Pentru ele este frustrant și practic li se strică toată starea în acea zi. Cu ultimele puteri, mai sună la câteva saloane pentru un loc liber, pentru că nu acceptă un NU.

Însă, primesc același răspuns.

Situația este salvată de platforma Stailer, așa că pot răsufla liniștite.

Scapă de stres, programează-te cu Stailer

Stailer este o platformă care te programează online la un salon de beauty, nu peste o săptămână ci chiar și astăzi. Deci, pentru colerici, vine ca un colac de salvare.

Pentru că ai posibilitatea să te programezi în cel mult 5 minute, fără a mai da nici un telefon, este o eficientizare de timp foarte mare.

Așa că intri pe platforma Stailer, vezi ce servicii disponibile la Chic Salon Titan sunt și te programezi în cel mai scurt timp.

Fie că ai nevoie să te vopsești, sa te tunzi, epilezi sau poate că ai nevoie de un masaj de relaxare după o zi solicitantă și plină de activități, Stailer îți oferă toate aceste servicii, ba chiar mai multe din sfera de beauty.

Și da, te poți programa fără a te mai certa cu cineva la telefon pentru a obține un loc liber atunci când tu ai nevoie.

Stailer este o platformă gratuită care poate fi accesată la orice oră din zi sau din noapte, atât de femei cât și de bărbați. În plus, poți alege dacă vrei sau nu un cont pe Stailer, tot gratuit. Mai multe detalii vezi aici.

Stailer este aliatul perfect în această vară pentru multe persoane, mai ales că s-a dat startul sezonului de petreceri și nu poți merge oricum.

Pe lângă eficiență de timp, Stailer te scapă de stresul programărilor, are disponibile toate serviciile din acest domeniu de hair and beauty, toate fiind de o calitate înaltă, datorită profesioniștilor cu experiență care se pliază pe nevoile fiecărui client în parte, chiar și pe cel al colericilor, care vor ieși mulțumiți și cu zâmbetul pe buze din salon.

În plus, poți alege să ai parte de anumite abonamente și reduceri de la anumite saloane, pe care le poți găsi la detaliile fiecărui salon în parte.

Mai mult decât atât, vei găsi și fotografii ale saloanelor din interior, prețurile serviciilor cât și durata lor, locația exactă precum și recenziile persoanelor care s-au programat deja cu Stailer.

Alege să scapi de stres cu platforma Stailer!

Date de contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *