Stailer

Ne plângem în fiecare zi că nu mai avem timp pentru noi, că zilele sunt prea scurte, că nu ne putem termina activitățile la timp pentru a ne mai bucura de familie sau de partenerul nostru.

Însă, nu facem nimic în acest sens și nu am învățat să ne prioritizam timpul și pentru noi. Este adevărat că trăim în secolul vitezei, însă nu ne obligă nimeni să alergăm zi de zi buimaci de cap, fără să mai știm încotro să o luăm. Suntem agitați, nervoși, stresați, cu dureri de cap și de stomac că nu am reușit să mâncăm o zi întreagă.

Ne plângem că nu avem timp, dar nu facem nimic în acest sens

Dacă ne oprim puțin în loc și dacă ne gândim, facem totul robotizat. Ar trebui să ne întrebăm de ce și pentru ce alergăm zi de zi, dacă la finalul zilei tot ne plângem. Nu ne ridică nimeni statuie!

Înainte de orice lucru, ar trebui să ne gândim la noi și implicit la sănătatea noastră, atât fizică, cât și mentală. Nu facem decât să ne plângem și atât. În tot acest amalgam de activități interminabile, gânduri stresante și oboseală îndelungată, organismul nostru cedează. Cedează pentru că are nevoie să se odihnească, să își încarce bateriile pentru a funcționa la cote maxime.

Ar trebui să gândim mai constructiv, mai pozitiv și să găsim soluții. Nu ne omoară nimeni dacă într-o zi am lăsat un vas nespălat în chiuvetă și am ales să ne facem o programare la salonul de infrumusetare Breathless Concept sau oricare alt salon ne dorim. Și dacă tot ne plângem că nu avem timp să mai stăm cu partenerul nostru de viață, putem face o programare la un salon cu platforma Stailer pentru amândoi.

Din atâtea saloane de beauty avem de unde alege unul unde să ne relaxăm amândoi. Putem spre exemplu să ne programăm la un salon de masaj, unde amândoi ne putem relaxa, bucura și scăpa de stres, gânduri negative, dureri de cap sau de spate. Sau, găsim pe Stailer o listă de saloane de pensat din Timisoara sau din alte orașe.

Vom ieși amândoi de pe ușa salonului mai fericiți și mai relaxați, iar acel vas din chiuvetă mai poate aștepta.

Cu siguranță a doua zi putem face altfel lucrurile, suntem mai contectați și mai puțin stresați.

Stailer, pentru cei care se plâng că nu au timp

Stailer este o platformă cu ajutorul căreia ne putem programa la orice salon dorim, online, în mai puțin de 3 minute. Asta înseamnă eficiență de timp pentru că nu mai suntem nevoiți să stăm cu orele în telefon, sunând de la un salon la altul pentru a găsi un loc disponibil. Cu Stailer ne putem programa în aceeași zi.

Gama de servicii este diversă, atât pentru femei, cât și pentru bărbați și nu ne condiționează cu nimic. Ne putem programa oricând, la orice oră din zi sau din noapte, fără a ni se percepe vreo taxă, pentru că este o platformă 100% gratuită.

Așadar, timp este, trebuie doar să știm să îl gestionăm și eficientizăm și în folosul nostru.

Eficientizează-ți timpul cu platforma Stailer!

Date de contact: support@stailer.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *