stailer
Frumusete,  Servicii

Cu Stailer te programezi oricând, la orice salon dorești

De ceva timp, se tot discută despre platforma online Stailer și cum a eficientizat ea timpul persoanelor care merg la saloanele de înfrumusețare.

Este adevărat că acum tehnologia ne ajută la orice pas și putem beneficia de foarte multe avantaje. Cel puțin din perioada pandemiei, internetul a fost asaltat de tot mai multe persoane, fie pentru a-și plăti facturile, pentru a se programa la un cabinet sau la o instituție publică, pentru a-și face cumpărăturile sau pentru comanda mâncare. Este o metodă mult mai eficientă și rapidă care ne scapă de cozile interminabile sau de traficul aglomerat.

Revenind la Stailer, știm că este o platformă online care te ajută să te programezi la un salon de înfrumusețare, fără prea multe bătăi de cap și fără a mai sta ore întregi să cauți sau să suni de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber.  Cu ajutorul ei te poți programa în aproximativ 2 minute, la orice salon, la orice stilist, la orice oră și dată. Poți intra aici pentru informatii extra.

Renunță la metodele clasice, fii în trend cu Stailer

Vine sezonul cald și odată cu el și sezonul petrecerilor, nunților și a altor evenimente importante la care trebuie să participăm.

Bineînțeles că nu putem merge oricum la un eveniment și trebuie să apelăm la specialiști din domeniul frumuseții pentru a ne aranja sau pentru a ne schimba look-ul. Ne simțim mult mai bine și avem mai multă încredere în noi atunci când intrăm pe ușa localului și privirile sunt către noi, iar persoanele din jurul nostru ne apreciază pentru make-up-ul, manichiura sau look-ul nou.

Este absolut normal să fii fericit atunci când ți se aduc aprecieri cu privire la înfățișarea ta.

Interesant la această platformă este faptul că te poți programa în aceeași zi fără a fi condiționat de ceva.  În plus, Stailer este o platformă 100% gratuită și te poți programa chiar dacă nu ai un cont făcut.

Aceste lucruri te fac să renunți la metodele clasice pe care le foloseai și să aplici metoda Stailer de care se vorbește de mai bine de jumătate de an.

Este lansată momentan în orașele mai mari din România respectiv Cluj Napoca, Timișoara, Oradea, Iași și București însă este așteptată și în celelalte colțuri ale țării.

Pentru mai multe detalii despre serviciile pe care le oferă pe lângă gratuitate și calitate, intră pe pagina stailer.ro.

Date de contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *