stailer

Stailer a fost conceput pentru a revoluționa programările la saloanele de hair&beauty. De multe ori te-ai găsit în dificultatea de a prinde un loc pe scaunul unui stilist pentru tipul de înfrumusețare dorit, fiindcă probabil nu ți-ai făcut o programare din timp. Căutarea unui salon este la fel de anevoioasă, pentru că trebuie să deschizi zeci de taburi online și să suni la fiecare în parte. Nu mai este cazul să te complici, căci Stailer îți descâlcește viața precum îți descâlcesc stiliștii părul.

Ce avantaje interesante ai utilizând Stailer

În primul rând, este de menționat că platforma este complet gratuită. Cu doar câteva clickuri și ajutorul filtrelor de căutare specifice cu data și ora dorită, locația, genul și tipul de serviciu dorit, Stailer îți pune în față lista cu toate saloanele disponibile să te preia când vrei. Nu mai este cazul să îți pierzi timpul așteptând zile întregi ca stilistul să te poată răsfăța. Platforma activează momentan în 4 mari orașe Iași, Cluj, Oradea și Timișoara, dar se dorește o extindere și către alte zone importante ale țării.

Este o platformă ușor de folosit, rapidă și este adresată atât femeilor, cât și bărbaților. Găsești aici toate serviciile de înfrumusețare, relaxare sau tratamente pe care ți le dorești, din cap până în picioare. De la masaje relaxante și tratamente faciale, până la coafuri, tunsori, make-up-uri și mani/pedi.

Dacă și tu ești interesat să treci în lumea online a programărilor la salon, informatii extra se pot vedea aici.

Fă-ți un cont client pentru mai multe beneficii

Îți poți face câte programări vrei tu și fără un cont, însă acesta facilitează folosirea platformei și oferă mai multe lucruri de care să te bucuri. Stailer îți trimite chiar și remindere ale programărilor viitoare, ca tu să nu uiți și să fii prezent mereu la timp. Este practic o agendă multifuncțională, online, unde tu îți gestionezi programările la orice oră din zi și din noapte.

Situații neprevăzute pot apărea oricui în cale, de aceea poți anula programările cu la fel de multă ușurință, fără a se percepe vreo taxă și fără că tu să dai vreo socoteală cuiva la telefon. Astfel, stilistul este anunțat din timp și are ocazia să își reorganizeze programările. La fel se va întâmplă și în caz de el întâmpină o problemă, te va anunța în timp util printr-un mesaj ca tu să găsești alt salon unde să te relaxezi.

Înscrie-ți și tu afacerea pe Stailer

Dacă ești stilist sau administrator al unui salon la început de drum sau deja cu experiența necesară, este cazul să îți înscrii și tu serviciile oferite în lumea Stailer, fiindcă acesta este viitorul. Echipa de suport te ajută și te îndrumă în fiecare pas, oferindu-ți tutoriale tehnice și strategii de dezvoltare, ca tu să ajungi mai facil în atenția potențialilor clienți. Astfel, îți vei maximiza programările în agenda special concepută de Stailer și implicit profiturile tale se vor observa la finalul fiecărei luni.

Pe Stailer îți poți promova mai bine afacerea sau serviciile, îți poți prezenta lucrările realizate de tine sau echipa ta în salon și evidențiezi exact ce vor clienții tăi să vadă. Aceștia vor avea o experiență mai simplă și rapidă de a lua legătura cu tine. Accesează www.stailer.ro pentru a afla mai multe despre această evoluție a programărilor la salon.

Pentru mai multe detalii, le poți scrie la support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *