stailer
Frumusete,  Servicii

Stailer este mana de ajutor pentru parul si tenul tau

Serviciile profesionale actuale si saloanele nou deschise ofera clientilor posibilitatea de experimentare a unor lucruri complet noi si in trend. Totusi, cum sa descoperi aceste saloane daca tu ai mers toata viata la aceeasi coafeza care respecta luna de luna acelasi tratament, de atatia ani?

Stailer este solutia care iti aduce o mana de ajutor, pentru a beneficia de aceste servicii noi si sa iesi din anonimat. Platforma care permite programarea la orice salon din oras in timp util si-a lansat serviciile prima data in Cluj-Napoca si mai apoi s-a extins in Oradea, Timisoara și Iasi, iar in curand poate va activa si in orasul tau. Lunile care urmeaza planuiesc o extindere in toata tara a acestor servicii care economisesc timp si apeluri fara rezultate pozitive.

Acces gratuit

Platforma Stailer permite accesul gratuit a oricarei persoane fara a fi necesara detinerea unui cont. Totusi, dupa o prima utilizare sunt convinsa ca vei dori sa creezi un cont pe platforma, deoarece poti beneficia de mai multe aspecte. Se pot vizualiza toate programarile, ora, ziua si locul la care ai beneficiat de un anumit serviciu in vederea unei noi programari sau a schimbarii salonului pentru a diversifica.

Tot un beneficiu este permiterea de stabilire al unui reminder care sa te anunte inainte de programare pentru a nu o pierde sau pentru a nu uita de ea.

Anularile se pot face foarte usor. Daca din orice motiv nu ai mai putut ajunge, se poate da un mesaj stilistului care va avea timp sa isi restabileasca ordinea programarilor si eviti astfel conversatiile incomode si rusinea transmiterii acestei vesti.

Servicii pentru parul si tenul tau

Este bine cunoscut faptul ca timpul este o problema pentru oricine, dar totusi anumite tratamente nu pot lipsi din viata unei femei. In vederea obtinerii unui ten curat cu o piele fina, este nevoie de anumite tratamente. Cine le poate realiza mai bine deact un profesionist care stie exact ce este mai bun pentru tenul tau? Pentru acestea se poate realiza pe Stailer o rezervare salon de cosmetica la oricare salon iti doresti, in functie de ziua libera de care dispui.

In aceeasi zi poti face 2 in 1 si sa beneficiezi si de acele tratamente pentru par despicat femei de care are nevoie parul tau pentru un aspect mai placut si sanatos. Acest lucru este disponibil cu ajutorul lui Stailer, deoarece ambele programari se pot  face la acelasi salon pentru a economisi timp. Datorita faptului ca poti vizualiza orele libere ale stilistului si al cosmeticianului, poti jongla in vederea programarilor pentru a fi in aceeasi zi si una dupa alta.

Pe platforma se poate vizualiza si lista de preturi, astfel incat sa nu ai vreo surpriza neplacuta la final, iar harta inclusa iti permite sa ajungi la destinatia exacta, fara nervi si drumuri batute degeaba. Totul este simplu si usor. Acesta este viitorul proceselor online care ajuta atat angajatii, cat si beneficiarii sa isi usureze munca, respectiv cautarile.

Pentru mai multe informatii puteti accesa platforma pentru o noua experienta placuta si eficienta sau puteti contacta unul dintre reprezentanti la adresa de e-mail support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *