Se spune ca luna ianuarie este una din cele mai pline, grele si lungi perioade din an. Ba chiar este o zi din aceasta luna cand nivelul de anxietate este mai crescut ca oricand. Asta pentru ca zilele sunt mai scurte, pentru ca ai tendinta de a petrece cat mai mult timp in interior, pentru ca este iarna si frig si nu petreci la fel de mult timp afara. Sau pentru alte o suta de motive: reincepi munca, s-a terminat cu zilele libere, este un nou inceput si totul pare greu de urnit.

In tot acest context trebuie sa iti gasesti mici placeri care iti reechilibreaza starea de spirit. Vorbim despre masaj erotic Bucuresti printre altele. Stiai ca masajele sunt cele care iti pot ameliora durerile? Efectele sunt multiple: destreseaza, detensioneaza muschii, iti dau o stare de bine, instant, dar si pe termen lung. Cu atat mai mult sunt benefice, cu cat si elementul erotic joaca un rol important aici.

Spune da unui masaj altfel

 

Atunci cand ai ceva nou la orizont ai tendinta de a fi sceptic sau timid. De altfel fugim de necunoscut. Insa o astfel de experienta poate fi una relevanta pentru tine, psihicul tau si chiar mai mult decat atat, pentru viata ta intima.

Artemis, un salon de profil din capitala, vine cu cateva astfel de oferte, greu de refuzat de altfel. Vorbim despre masajul cu una sau doua maseuze, despre masajul cu dus asistat si alte astfel de nebunii nu sunt singurele pe care le vei descoperi aici. Pentru cei care au tendinta de a se gandi la gelozia parteneri exista si masajul pentru cupluri. Da, ai auzit bine. Astfel de sesiuni de masaj sunt dedicate exclusiv cuplurilor si se refera la o  maseuza pentru fiecare dintre cei doi. Poate fi destul de incitant sa iti vezi partenerul/partenera sub framantarile maseuzei cum se perpeleste de placere.

Masaj la salon sau la hotel

O astfel de experienta este una intima. Asadar ai nevoie de un context potrivit in acest sens. Artemis permite doritorilor sa ceara extra timp, de la 60 la 90 de minute, iar sesiunea de masaj se poate desfasura la hotel sau in salon. Tu alegi!

Ai parte de intimitate, de toate conditiile pentru a te simti bine si parca rupt de realitate, caci in fond vii aici ca sa evadezi din cotidian.

Fa o programare cat mai curand!

Contact:

0727 861 111

contact@masajclub.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *