Intr-o lume in care fiecare cauta calitate la preturi mici, dar si rapiditate la livrare, in domeniul pieselor auto in regim second hand, Wolcar se face remarcat.

Ce este Wolcar?

Vorbim de una dintre cele mai mari si mai cunoscute firme din Romania ce se ocupa cu dezmembrari masini si cu vanzari de piese auto rezultate de la acestea.

Avand o vechime de 15 ani pe piata, Wolcar pune la dispozitia clientilor sai piese auto de la diverse marci de autoturisme precum Audi, Skoda, Volkswagen, Ford, Seat, Mercedes, Porsche si Mini.

Wolcar isi are sediul in Malu Mare, langa Craiova. Asadar cei ce locuiesc in apropiere pot merge direct acolo pentru a-si achizitiona piesele auto necesare. Cat despre cei din restul tarii, firma pune la dispozitie un magazin online, cu stoc actualizat constant.

Parcul auto detinut de Wolcar cuprinde un numar impresionant de masini, astfel incat sa poata acoperi toate necesitatile clientilor sai.

Service autorizat Wolcar

Ceea ce este deosebit la Wolcar este ca detine si un service specializat in reparatii mecanice si electrice pentru autoturisme europene. Tot in cadrul acestuia sunt verificate pe bancul de proba piesele auto ce urmeaza sa fie vandute.

Printre serviciile ce se pot realiza in cadrul service-ului mai mentionam: chip tuning, echilibrari dinamice, testarea sistemului de franare, diagnosticarea sistemului electric si lista poate continua in acest sens.

Ce avantaje ofera Wolcar clientilor sai?

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca Wolcar vinde doar piese auto originale perfect functionale. Acestea sunt verificate pe bancul de proba inainte de a fi vandute. In plus, fiecare piesa dispune de o garantie de 3 luni din momentul vanzarii.

Pentru ca dispune de un stoc generos de piese auto, livrarea produselor se face in una – doua zile de la momentul finalizarii comenzii. In cazul in care clientii doresc sa faca un retur, Wolcar returneaza acestora banii deja achitati.

Un alt avantaj este motorul de cautare pus la dispozitia clientilor pentru a gasi exact piesele auto potrivite pentru masinile pe care le detin. Acesta este pozitionat pe homepage-ul site-ului vw-dezmembrari.ro. Nu trebuie decat selectate marca masinii, modelul si anul fabricatiei. Ulterior aplicatia va afisa exact piesele auto disponibile pe stoc pentru modelul selectat.

Cei interesati pot comanda fie prin intermediul magazinului online, fie prin apel telefonic la unul dintre numerele afisate pe site.

Date de contact Wolcar

Sediu: Localitatea Malu Mare, Craiova

Email: wolcar@yahoo.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *