Visele pot deveni realitate. Atat timp cat muncim pentru ele si ne dam tot interesul, nu are ce sa iasa prost. Visul de a avea propria casa apartine fiecaruia dintre noi. Cu totii ne dorim asta.

Avem la dispozitie doua optiuni: fie optam pentru o casa de-a gata, fie alegem sa o construim de la zero. In cel de-al doilea vorbim de un proces de durata, insa faptul ca la final va fi exact asa cum ne-o dorim, compenseaza cu mult timpul si stresul pe care procesul le implica.

Proiectul de casa – primul pas in „proiectarea” visului

In momentul in care ne decidem sa avem casa pe care am visat-o, avem nevoie de un proiect bine pus la punct. In acest sens, trebuie sa apelam la o echipa de specialisti care sa stie sa puna pe hartie toate preferintele si necesitatile noastre.

O recomandare este echipa de la Smart Home Concept in care activeaza arhitecti, verificatori si experti tehnici cu atestat MLPTL si ingineri in constructii. Avand o pregatire temeinica si o mare experienta in domeniu, acesti ne pot ajuta cu proiectarea casei dorite.

Profesionalismul si seriozitatea sunt doua dintre aspectele ce caracterizeaza echipa Smart Home Concept. Indiferent de cat de simplu sau de complex ar putea parea la prima vedere proiectul vizat, aceasta poate face fata cu brio oricarei provocari si o duce la bun sfarsit.

Casele fara etaj – in topul preferintelor clientilor

In cazul in care detinem un teren mai mare, ideal ar fi sa optam pentru o casa fara etaj. Aceasta vine la pachet cu o serie de avantaje. Probabil cel mai important dintre acestea este faptul ca astfel reusim sa facem economii mari la facturile de utilitati.

Un alt avantaj este faptul ca nu mai avem nevoie de scari. Acestea pot reprezenta un real pericol pentru copii si pentru persoanele in varsta.

De asemenea, intretinerea unei case cu un singur etaj este mult mai usor de realizat. Curatenia se face mult mai usor atunci cand vorbim de un singur etaj si nu mai este nevoie sa ne tot plimbam pe scari.

Cei de la Smart Home Concept realizeaza, printre altele, proiecte case fara etaj. Avem posibilitatea de a opta pentru unul dintre proiectele gata facute, ce se regasesc si pe site-ul oficial, sau putem realiza un proiect noi, dupa preferintele si nevoile proprii.

Contact

Pentru a lua legatura cu unul dintre consultantii de la Smart Home Concept, aveti la dispozitie urmatoarele variante:

Site oficial: smarthomeconcept.ro

Sediu: Smart Home Concept str. Matei Voievod nr. 35 sector 2, Bucuresti.

Telefon: 0728 407 562 / 0721 965 884

E-mail: office@smarthomeconcept

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *