Tu ce iti doresti de la copilul tau? Probabil sa culeaga unele dintre cele mai bune calitati ale tale, pe care sa le imbunatateasca constant. Mai pe scurt, sa fie un exemplu al societatii, sa fie in viitor om mare capabil sa depaseasca orice obstacol ii iese in cale cu fruntea sus.

Scoala, abilitatile unice deprinse din scoala au o mare influenta asupra viitorului copilului. Sa nu mai vorbim ca si cunoasterea unor limbi straine il va ajuta extrem de mult pe mai departe. Acum sau pe timpul anului scolar iti poti inscrie copilul la cursuri online de limba engleza pentru a plusa asupra cunostintelor sale. Unde si cum? Iti voi spune in cele ce urmeaza.

Docentisimo – centrul pe care juniorul tau il va indragi!

Cand vine vorba de limbi straine, engleza este printre cele mai cautate, mai ales in Europa. Oriunde avem nevoie de ea, mai ales in vacante, acolo unde o vom folosi de fiecare data pentru a ne intelege cu cei din jur.

Stiai ca juniorilor le este mult mai usor sa invete o limba straina? Cu mult mai usor fata de cazul adultilor? Copiii sunt mereu captivati de tot ce e nou, de tot ce implica joaca si interactiune intre alti copii de aceeasi varsta. In limita locurilor libere, iti poti inscrie copilul la cursul de limba engleza pentru prescolari. In cazul in care nu mai sunt locuri pe timp de vara, inscrie-l pe cel mic pentru sesiunea din timpul anului scolar. Inscrierie se fac incepand cu 20 august.

De ce Docentisimo? In primul rand, Docentisimo este un centru cu experienta pe piata de profil, cu experienta cu copiii de toate varstele. Pentru prescolari va fi o incantare sa invete limba engleza prin metodele pe care personalul le propune: povesti, jucarii si jocuri diverse, carti colorate, flash card-uri, dar si clipuri cu animale video si alte materiale asemenea.

Programul copiilor ce vor fi inscrisi la cursul de limba engleza pentru prescolari nu va fi unul suprasolicitant. Grupele vor fi de maxim 6 elevi de acceeasi varsta pentru a obtine un rezultat cat mai bun.

Te invit acum sa accesezi docentisimo.ro pentru si mai multe detalii in ceea ce priveste acest curs de engleza pentru prescolari.

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *