badeaimplant.ro
Sanatate

Clinica Badea Implant – o recenzie

Zâmbetul este una dintre cele mai importante caracteristici ale tale – din punct de vedere estetic. Acesta îți transformă expresia feței și în funcție de cum arată poate fi atrăgător pentru oameni sau nu. Din acest motiv trebuie mereu să îi oferi importanță, atenție și îngrijire corespunzătoare. Clinica Badea Implant Cluj Napoca are grijă de zâmbetul tău. Cu o echipă de oameni binevoitori, pasionați de implanturi dentare, această clinică se axează pe nevoile pacientului.

Implanturile dentare sunt foarte căutate la ora actuală. Tehnica constă în ancorarea unui dinte nou, asemănător celui adevărat pe care îl înlocuiește, în locul de unde acesta lipsește. Acest lucru se realizează prin introducerea unui montant din fier, durabil, în osul maxilarului, care mai apoi este acoperit de o coroană ceramică asemănătoare dintelui tău real.

În cazul în care îți lipsește un dinte sau mai mulți, alegerea recomandată este de a realiza înlocuirea cu un implant dentar. Nu trebuie să fie o alegere estetică. Acest fapt se întâmplă datorită unei întregi liste de beneficii. Un zâmbet complet te ajută la masticație și îți poate oferi mai multă încredere în tine.

  • Este sigur pentru dinții tăi

Implanturile dentare nu îți afectează restul dinților, comparativ cu alte sisteme de înlocuire a dinților care deteriorează în timp zonele adiacente lor. De exemplu, în cazul unui pod dentar, dinții naturali de lângă gol sunt folosiți pentru a realiza un suport pentru coroana înlocuitoare. Acest lucru poate stresa dinții alăturați, oferind o mai mare posibilitate să se carieze chiar dacă înainte de tratament erau într-o condiție fizică perfectă. În acest fel, un tratament de genul acesta nu afectează doar gingia din zona golului, dar și dinții alăturați lui.

Prin comparație, implanturile dentare se bazează pe un tratament local. Ele nu necesită sprijn din partea dinților de lângă, ci se realizează prin introducerea montantului de titan în maxilar, iar în timp, dacă procedura a fost realizată de un specialist, acest implant nu va afecta dinții de lângă sau gingia.

  • Previne pierderile osoase

Din moment ce dinții tăi sunt ancorați în osul maxilarului, în momentul pierderii unuia, locul rădăcinii lui din maxilar nu mai are ce să susțină. Din acest motiv, osul începe să își modifice structura, fapt ce poate duce la o transformare totală a aspectului feței tale. De altfel, cu pierderea unui dinte, maxilarul tău devine mai sensibil la forțele din exterior, încurajând posibilitatea fracturilor.

De aceea, printr-un implant dentar, se rigidizează osul maxilarului prin introducerea șurubului de titan. Astfel, maxilarul tău va continua să funcționeze normal și să rămână sănătos.

  • Ușor de întreținut

În cazul unui implant, igiena ta nu se va schimba considerabil pentru a întreține noul dinte. Trebuie doar să te speli pe dinți corespunzător, să folosești ață dentară și să te clătești regulat cu apă de gură. În acest fel îți vei proteja implanturile de boli ale gingiilor și dinții tăi naturali de carii.

Astfel vei dispune de un zâmbet perfect, iar dacă vizitezi regulat doctorul stomatolog și îți vei menține rutina de îngrijire a dinților, implantul tău va rezista o perioadă îndelungată de timp.

În cazul în care dorești detalii cu privire la programări pentru consultații, tarife și listă de doctori dentiști, te invit să accesezi site-ul https://badeaimplant.ro. Poți contacta Badea Implant din Cluj Napoca folosind datele de pe site, iar echipa clinicii îți va sta la dispoziție cu orice detalii de care ești interesat.