saluscontrols.ro

La inceputul iernii trecute ma gandeam cu groaza: “sa vezi cum cresc cheltuielile cu incalzirea de acum!”. Acum nu mai sunt insa ingrijorat, pentru ca mi-am cumparat un termostat cu care reusesc sa tin consumul sub control fara sa imi fac probleme legate de confortul termic de acasa.

Dupa ce am primit mai multe recomandari si m-am interesat la randul meu despre termostatele de la saluscontrols.ro, am decis sa imi cumpar unul. Nu regret deloc aceasta decizie si va explic si de ce. Am cateva motive personale pentru care am ales un astfel de termostat:

  1. Sunt o persoana friguroasa

In casa mea trebuie sa fie cald, uneori caldura e setata atat de sus incat altii spun ca exagerez. Sunt o persoana mai friguroasa, asta e.

Nici nu vreau sa va povestesc prin ce chin am trecut in concediul din iarna trecuta. Cazare la pensiune, centrala pe lemne, eu si inca un amic responsabili cu alimentarea centralei. Frig (a se citi ger) cumplit – cand erau -10 grade mi se parea cald, comparativ cu majoritatea celorlalte zile in care temperatura era la cota “standard” de -20 grade.

Intamplarea asta m-a motivat si mai mult ca centrala sa fie pe gaz si dotata cu un termostat corespunzator – acolo la pensiune era cand prea cald, cand destul de rece in camere, pentru ca centrala oferea caldura fara sa fie controlata printr-un termostat.

  1. Sunt o persoana comoda

Amintirea vizitelor in camera centralei pentru a pune lemne pe foc mi-a starnit o alta dorinta: un termostat ce poate fi controlat de la distanta. Sunt prea comod pentru a ma deplasa chiar si doar cativa pasi pana la termostatul pozitionat undeva pe perete. Noaptea, cand vrei sa cresti caldura cu cateva grade, e mult mai comod sa stai de pe smartphone si sa faci asta. Asadar am ales pentru centrala un termostat controlat prin internet.

  1. Imi place tehnologia

Putini dintre noi si-ar putea imagina viata in prezent fara un smartphone, ca sa nu mai vorbesc de alte gadgeturi inteligente de care suntem inconjurati zi de zi. De ce sa nu fie si sistemul de incalzire smart, daca tot avem in casa masini de spalat inteligente, televizoare si chiar frigidere smart?

La termostatul pe care am ales am numeroase functii utile – este vorba despre modelul Salus iT600 Smart Home. Cum va spuneam mai devreme, sunt o persoana comoda si nu am de gand sa vi le prezint – va puteti informa totusi de pe saluscontrols.ro.

Pe langa toate acestea, sunt zgarcit. Probabil veti fi surprinsi ca am achizitionat modelul Salus iT600 Smart Home, care pentru unii pare cam piperat din punct de vedere al pretului. Pe langa ca sunt zgarcit insa, gandesc pe termen lung. Cu economiile pe care le voi face prin reducerea valorii facturilor, voi amortiza cheltuiala si ma voi bucura in continuare de confort.

Cred ca sunt suficiente aceste motive personale pentru care am achizitionat termostatul de la saluscontrols.ro. Nu vreau sa starnesc neaparat interesul nimanui, insa o asemenea achizitie chiar merita pe deplin.

De admin