invitatie nunta
Diverse

Cum sa alegi invitatiile de nunta ieftine, dar care arata de milioane

Invitatiile de nunta sunt prima interactiune pe care invitatii o au cu evenimentul tau. Deci o prima impresie acestia si-o fac prin prisma invitatiei. Aparent nu ai de ce sa te stresezi, caci aceasta este prezentata intr-o varianta eleganta oricum, respecta standardele de politete, este pusa in plic si mai ramane sa o inmanezi corespunzator. Insa asta inseamna de fapt sa minimalizezi importanta designului acestor carduri.

Invitatiile de nunta sunt mai complexe de ales decat alte lucruri ce au legatura cu nunta. Asta pentru ca totul este pus la punct, tematica aleasa, deci mai ramane sa alegi si acel tip de invitatie care sa se potriveasca cu toate cele care creeaza decorul nuntii. O misiune mai greu de indeplinit, in conditiile in care te streseaza si bugetul.

Cum alegi invitatia de nunta cand bugetul nu este foarte generos

Daca te preocupa atat aspectul invitatiilor, cat si cat vei cheltui pe ele, trebuie sa stii ca exista invitatii pentru nunta ieftine Cluj 2018 si online-ul este mai generos decat ai crede. Gasesti modele interesante, poti alege in functie de culoare, cu imprimeuri vesele sau elegante, hilare etc. Iata si cateva sfaturi care sa te ajute sa alegi invitatii cu farmec, interesante, cu bani putini.

Alege o hartie mata, simpla, dar mai groasa – stii acea senzatie ca hartia ti se rupe in mana pentru ca este delicata? Desigur ca nu vei dori sa ai parte de o astfel de experienta. Asadar, prefera sa fii atent la tipul de hartie, aceasta sa nu fie lucioasa pentru ca ofera senzatia ca este ieftina. Dar mai ales, ar trebui sa fie vorba de acea hartie deloc subtire.

Alege o forma mai putin conventionala – asta inseamna sa nu mergi pe ideea clasica. Ai crede ca tocmai acele invitatii care au un sistem de inchidere diferit sunt mai scumpe. Afla de fapt ca este vorba de diferenta de pret ce tine de plic. Cele fara plic se pot inchide fiind de tip sul, pliabile de ce nu. Sunt mai interesante si de ce nu chiar mai convenabile la pret.

Alege sa le printezi tu – sunt si magazine online din cadrul carora poti achizitiona doar materialul brut, insemnand ceea ce tine de hartie imprimata si alte accesorii, dupa caz. Asta inseamna fie funditele sau plicurile. De partea de imprimare te poti ocupa separat, daca stii ca poti alege asta cu bani mai putin, la un magazin de profil, local. Sunt si cei care se ocupa pe cont propriu sau aleg imprimarea textului in varianta alb – negru, deci clasic, simplu, deci mai ieftin.

Atentie la culori – un alt aspect care influenteaza pretul se refera la intensitatea nuantelor. Poti alege negrul sau textul color. Depinde si de font, dimensiune si alte imprimari ce tin de stilul personalizat al invitatiilor – spre exemplu un motto si/sau initialele celor doi. Astfel, ai parte de flexibilitate in a alege ce ti se potriveste conform cu bugetul pe care il ai disponibil.

Asadar, chiar daca esti in cautare de ceva ieftin, asta nu inseamna ca trebuie sa si arate in asa fel. Merita o cautare detaliata.