pediatrie mures 2018

Atunci cand devii parinte, e practic imposibil sa nu te alarmezi in legatura cu orice semn ce ar indica faptul ca bebelusul tau este bolnav. Cauti o rezolvare cat mai rapida si eficienta pentru acesta, intreband in stanga si in dreapta ce poti face pentru a afla ce este in neregula cu bebelusul tau.

Cand cel mic intampina orice problema legata de sanatate, parca si starea ta de spirit se schimba pentru ca suferi alaturi de el. Toti din jur vor cauta sa iti ofere sfaturi, recomandari si solutii pentru diversele afectiuni cu care copiii se confrunta de obicei in primele luni din viata. Ceea ce trebuie sa faci tu este sa te orientezi spre ajutorul unui specialist si anume spre serviciile unui pediatru.

Vei vedea ca ti se pun la dispozitie serviciile a numeroase persoane specializate in aceasta sfera, insa interesul tau este sa il gasesti pe cel mai potrivit pentru copilul tau. Nu te lasa influentat de preturile aferente serviciilor ce iti sunt puse la dispozitie. Cu toate ca si acestea conteaza si au importanta in alegeri, incearca pe cat de mult posibil sa te opresti asupra celui care iti inspira cea mai multa incredere si fata de care simti ca te poti deschide.

 • Cauta pediatrul potrivit inainte de nasterea copilului!

Este bine sa fii mereu pregatit pentru orice situatie. Cand bebelusul vine pe lume, prea putin vei mai avea timp pentru a cauta un cabinet de pediatrie Mures 2018.  De aceea, cel mai bine si recomandat este sa ai in vedere aceasta problema in timp util. Ai astfel si mai multa liniste si te simti mai pregatit ca parinte.

 • Alege candidatul potrivit din multimea de optiuni

Nu te pripi in luarea unei decizii legat de acest aspect. Conteaza enorm ca pediatrul sa fie o persoana de nadejde, motiv pentru care este in regula sa vizitezi mai multe cabinete.

Iata care sunt intrebarile pe care ar trebui sa ti le adresezi, respectiv pentru care ar trebui sa cauti raspuns cand vine vorba de o astfel de alegere.

 1. Este cabinetul localizat in apropierea locuintei tale?
 2. In functie de ce se stabileste taxa de consultatie?
 3. Reusesti sa intelegi limbajul in care iti vorbeste pediatrul?
 4. Simti conexiunea specifica cu medicul?
 5. Iti permite acesta sa suni atunci cand ai nevoie de ajutorul sau?
 6. Este medicul la curent cu noile abordari medicale?
 7. Iti va oferi medicul raspunsurile necesare cand va fi cazul?
 8. Sunt o optiune vizitele la domiciliu?
 9. Este vorba despre un timp de asteptare in sala specifica?

Nu pierde din vedere nici diversele puncte sensibile pe care stii ca le ai si pe care consideri necesar a le transmite pediatrului. Trebuie sa stii ca te poti baza pe acesta ca va gasi o solutie pe masura atunci cand o anumita procedura nu iti pare a fi corespunzatoare pentru copilul tau.

Sunt diverse subiecte despre care ar trebui sa te interesezi, ce vizeaza alaptatul, administrarea de antibiotice la bebelusi, eventual un orar de masa sau strategii pentru gestionarea situatiilor urgente. Ai in vedere deci sa gasesti persoana cu care sa poti discuta toate acestea.

Orice lucru care iti ridica semne de intrebare si care te deranjeaza si incomodeaza cu privire la sanatatea copilului trebuie transmis mai departe catre medicul pediatrul alaturi de care vei identifica rezolvarea optima.

Cand ai gasit persoana care sa se potriveasca tuturor cerintelor mai sus mentionate, inseamna ca ai gasit ajutorul de nadejde, care sa fie mereu alaturi de tine si micutul tau atunci cand apar diverse semne sau probleme care vizeaza sanatatea si dezvoltarea acestuia.

O recomandare pentru tine este Policlinica Carit-San Medical din Targu-Mures, ale carei servicii de pediatrie le poti avea in vedere. Intra pe caritsanmed.ro pentru a afla lista completa de servicii a institutiei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *