termostat salus controls

Pentru cei care au trecut si iarna aceasta fara sa se fi dotat cu un termostat, a venit timpul demonstrativ care sa ii impinga la actiune. Pe cat de neplacut este sa se seteze de la centrala modul de functionare, pe atat de simplu poate face asta un termostat.

In variantele moderne, complexe, ce implica tehnologii dintre cele mai avansate, termostatele de la  saluscontrols.ro sunt deopotriva potrivite pentru cei dornici de ceva nou sau pentru cei care se rezuma la stilul simplist si clasic al dispozitivului de control al centralei.

Ofertele de la Salus Controls

Asa cum se poate gasi si pe pagina oficiala, Salus Controls se dedica publicului interesat, cu optiuni dintre cele mai diverse. Nu exista un profil al cumparatorului de astfel de termostate, astfel ca indiferent de solicitant, se va gasi o varianta optima.

Termostatul RT300RF, o ultima aparitie in catalogul de oferte – acesta nu este programabil, insa cu radiocomanda, usor de folosit. Dispune de un ecran mic, intuitiv, ce permite utilizatorului sa isi dea seama instant despre ce este vorba si cum se seteaza. De asemenea, are functie anti-inghet, permite setari de temperaturi de pana la 35˚ C si este unul dintre cele mai rentabile din toate punctele de vedere.

Termostatul iT500BM este un alt model disponibil la Salus. Este compatibil cu centralele Vaillant, are conexiune prin internet si aduce cu sine numeroase functii. Acest model este o demonstratie a tipului de termostat modern, cu tehnologie avansata incorporata. Poate avea programe diferite pentru zilele din saptamana.

Include alerta geolocatie, mod vacanta, setare de la distanta, printre altele. Instalarea acestuia presupune doar cativa pasi, insa oricum se ofera si asistenta tehnica la nevoie.

Termostate clasice – pentru cei care nu dispun de case prea generoase ca spatiu sau pur si simplu nu doresc sa investeasca prea mult intr-un astfel de sistem, se pare ca cel mai bine li se va potrivi clasa de termostate clasice. Acestea pot fi de genul celor cu buton rotativ, cu tub capilar, cu sau fara fir. Permit setari ale centralelor, unele sunt programabile, altele nu. Insa in orice caz si acestea pot face o diferenta cand vine vorba de confortul utilizatorului.

Avantajele termostatelor

Astfel de exemple aduc motive in plus pentru care dispozitivele de acest gen sunt utile, necesare, ba chiar recomandate. Printre avantajele de folosire ale acestora se numara:

Posibilitatea de a regla dupa bunul plac temperatura ambientala, dupa un program dorit. Pot fi setate fix orele cand centrala sa porneasca sau sa se opreasca. In unele cazuri se poate realiza un program prestabilit sau se poate dispune pornirea de la distanta – acesta este cazul termostatelor moderne, programabile, ce au conexiune la internet.

Posibilitatea de a economisi resurse. Daca inchiderea centralei era singura maniera de a economisi, acum termostatul poate controla mai eficient si fara a recurge la masuri extreme de a inchide centrala la plecare.

Control total asupra modului de incalzire al casei. Mai ales daca ne referim la sistemele complexe de genul Smart Home de la Salus Controls cu atat mai mult putem spune ca utilizatorul controleaza practic toate sursele de caldura ale casei. De la panouri solare la incalzirea in pardoseala, functionarea centralei este setata conform preferintelor pentru fiecare camera in mod individual.

Termostatele sunt avantajoase, sunt investitii care merita si practic se recomanda de la sine.

De admin