petreceri-magice.ro

Planificarea unei petreceri pentru copilul tau poate sa iti aduca un maximum de bucurie, dar poate fi si destul de solicitanta. Provocarea este sa gasesti exact acele lucruri pe care si le doreste micutul tau, care sa intretina atmosfera vesela pentru invitati, atat copii cat si parinti. Pregatirea unei astfel de petreceri necesita timp si efort, va trebui sa incepi din timp totul pentru a avea fiecare detaliu pus la punct. Chiar si o petrecere de mici dimensiuni necesita pregatiri corespunzatoare, pentru ca rezultatul sa depaseasca asteptarile. Cele cateva sfaturi oferite in continuare sunt oferite de petreceri-magice.ro, in asa fel incat orice detaliu sa fie luat in considerare si petrecerea oferita celor mici sa fie una apreciata.

1. Alegerea unei teme. O importanta deosebita in intreg procesul de planificare a petrecerii este alegerea tematicii. In cazul in care copilul are o varsta la care poate spune ce isi doreste, poate sa aleaga chiar el aceasta tema. In caz contrar, petrecerea va trebui sa aiba o tematica conform cu ceea ce ii place micutului. Este foarte important ca si copilul sa fie implicat in planificare, iar alegerea temei pentru petrecere poate fi foarte utila atunci cand se aleg si decoratiunile si se fac si cumparaturile.

2. Lista de invitati – urmatorul pas de efectuat pentru a stabili cat de mare va fi petrecerea. Este important ca invitatiile sa fie facute din timp pentru ca parintii si copiii invitati sa poata confirma prezenta si pentru ca cel sarbatorit sa aiba alaturi toti prietenii sai.

3. Locatia – un alt aspect de care trebuie tinut cont. Indiferent daca se decide organizarea unei petreceri acasa sau intr-un spatiu special amenajat in acest sens, o locatie potrivita trebuie aleasa si in functie de activitatile ce se vor desfasura. Majoritatea prefera organizarea de petreceri acasa din doua motive: copiii se simt mai confortabil iar adultii pot sa ii supravegheze, stiind de fiecare data ce fac cei mici.

4. Programul activitatilor – si acesta trebuie de la bun inceput foarte bine stabilit. Varsta copilului este un aspect de care se tine cont in momentul in care se decid activitatile ce se vor desfasura, jocurile ce se vor juca si cum va fi planificat totul, intre ce intervale orare si pentru care perioada a zilei. Cei mici se plictisesc repede, trec de la o activitate la alta, astfel trebuie stabilit un program care sa ii multumeasca si sa ii mentina tot timpul interesati.

5. Mancarea care se va servi – cu siguranta nu se va oferi doar tort, desi acesta primeaza la o petrecere pentru copii. Alimentele servite vor trebui sa fie usoare dar si prezentate intr-o maniera atragatoare pentru copii. De preferat este sa se aleaga alimente ce pot fi mancate cu mana, pentru ca altfel poate sa apara un real „dezastru” cu toate tacamurile si felurile de mancare servite.

Urmand toate aceste recomandari oferite de profesionistii de la petreceri-magice.ro aniversarea copilului va fi una memorabila, una de care isi va aminti de la an la an; fiecare parinte isi doreste tot ce e mai bun pentru copilul sau, astfel momentele festive trebuie organizate si planificate cat mai placut pentru sarbatorit.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *