preliminarii
Diverse,  Gadgets,  Sport,  Tehnology

Internetul le stie pe toate

Adesea ne gasim prinsi in discutii in care nu avem nici cea mai mica idee despre ce se vorbeste, nu suntem in cunostinta de cauza si totusi incercam sa ascundem asta si sa incercam sa ne informam. Noroc cu internetul si tehnologia din zilele noastre, ne salveaza de fiecare data.

Traim in era tehnologiei, trebuie sa recunoastem asta. Acasa, la munca, pe strada, in timpul liber, oriunde putem vedea oamenii tot timpul conectati, prin PC-uri, laptopuri, tablete ori smartphone-uri si alte gadgeturi. Uneori chiar persoanele ce stau la aceeasi masa pot fi vazute cu telefoanele in mana cautand informatii online. Exceptiile sunt putine, la fel si in situatia persoanei care scrie.

O iesire cu prietenii inseamna de obicei distractie, inseamna depanare de amintiri, discutii despre vrute si nevrute. De la ce a mai facut fiecare in viata personala, cu cine s-a mai intalnit, se ajunge la discutii despre masini, bani, fotbal, politica, situatie la nivel national sau local si cate altele. Cand vine insa vorba de sportul rege discutiile se aprind. Unii sunt suporteri infocati si ajung la discutii in cotradictoriu cu suporterii infocati ai altor echipe. Ca o impacare vine in cele din urma discutia despre echipa nationala a Romaniei. Aici toata lumea uita de rivalitati si se bucura cand evolutia este una promitatoare.

Cu rusine recunosc ca nu ma prea intereseaza subiectul fotbalului – poate pentru unii pare destul de ciudat. Sustin si eu echipa nationala, insa chiar nu stiam ce a mai facut in ultima vreme, cum este cotata, ce amicaluri sau meciuri pentru competitii oficiale a avut. Nu mica mi-a fost surpriza cand la o discutie, la o iesire cu cativa prieteni, s-a ajuns si la situatia nationalei Romaniei in preliminariile campionatului din 2016. Multumita tehnicii – inca o data -, pentru a ma putea integra si eu in discutie, am intrat si am cautat rapid pe telefon Stiri Euro 2016. M-am pus la curent cu tot, de la extragerea grupelor preliminarii pana la meciurile disputate pana acum, cu tot cu incidente si cu tot ce s-a intamplat.

Surpriza a fost si mai mare cand am vazut ca Romania se situeaza in fruntea grupei in care participa pentru preliminarii, mai ales in conditiile in care Grecia a facut si ea o surpriza, insa exact opusul – este pe ultimul loc. Asa am luat si eu parte la discutie, dupa cateva minute de „cercetari”. Inevitabil discutia a deviat, am mai facut cateva cautari legate si de alte subiecte, insa in cele din urma totul a decurs bine, multumita din nou tehnologiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *