facebook despartire

Despartirile nu mai sunt ceea ce au fost odata. In trecut, dupa o despartire, pur si simplu nu mai luai contact cu persoana respectiva. Stergeai numarul din agenda telefonului sau il „pierdeai” cumva, nu mai vorbeati si acolo se termina totul. In zilele noastre, cu retelele de socializare pe care toata lumea le foloseste, despartirea devine putin mai complicata.

Exista zeci, sute, mii sau chiar mai multe legaturi si conexiuni intre tine si persoana iubita facute de aceste retele de socializare. Chiar si dupa despartire, poti inca sa vezi activitatile de pe Facebook, Instagram, Twitter si asa mai departe.

A-l vedea sau a o vedea pe fostul/fosta pe Facebook poate fi dureros in unele cazuri, in special daca despartirea nu s-a facut de comun acord, daca unul i-a dat papucii altuia si acesta din urma a ramas cu niste sentimente de afectiune. Isi doreste inlaturarea rupturii din relatie, vrea ca totul sa revina la cum era inainte si cu atat mai mult totul devine mai complex cand pot fi vazute zilnic toate activitatile: check-in-uri de pe unde a mai fost, prieteni cu care a iesit, postari diverse.

Raspunsul la intrebarea din titlu este destul de dificil de dat. Aici totul depinde de termenii in care s-a facut despartirea. Daca membrii cuplului au hotarat de comun acord ca relatia nu mai merge, a ramane prieteni nu este ceva foarte dificil. Daca insa a intervenit o cearta, partenerii isi vor da „unfriend” sau chiar isi vor bloca profilele unul altuia. Nu exista posibilitate de a vedea daca fostul sau fosta iti mai verifica activitatea, insa pentru orice eventualitate, in cazul in care ati ramas prieteni pe Facebook, nu trebuie sa arati suferinta sau sa dai vreun semn ca ti-ai dori o impacare. Te va face sa pari slab si cu atat mai mult iti va fi ingreunata misiunea de a recuceri persoana respectiva, in cazul in care asta iti doresti.

De admin