brazilia
Curiozitati,  Frumusete,  Societate

Brazilia sprijina femeile cu o frumusete naturala

Exista foarte putine tari mai obsedate de corpul feminin, dar printre acestea se numara si Brazilia. Datorita culturii plajelor sale din orasele localizate la tarmul marii, cum ar Rio de Janeiro de exemplu unde caldura este permanenta pe toata durata anului, brazilienii nu tin de multe ori sa poarte haine.

Si, cu atat de multa piele expusa, nu putem si surprinsi de faptul ca brazilienii, de ambele sexe, muncesc din greu pentru a avea un aspect fizic cat mai placut. Pentru femeile braziliene acest lucru inseamna o presiunea exterioara de a arata slabe, frumoase si tinere. Acest lucru vine de la sine daca intr-adevar te simti frumoasa si tanara, dar poate deveni complicat daca nu ai destula incredere in tine.

Ca urmare a tuturor acestor lucruri, femeile braziliene cheltuie de 11 mai mult, din veniturile sale, pe produse de infrumusetare, decat femeile din Marea Britanie- potrivit unui studiu realizat in anul 2014.

Brazilia se afla, de asemeni, in topul cu cele mai multe femei care isi fac operatii estetice. Este pe primul loc in lume pentru remodelarea feselor, dar si pentru operaatiile de tipul ”tummy tuck”- eliminarea excesului de grasime si de piele de pe abdomen. De asemenea, Brazilia detine un loc fruntas si in cazul operatiilor de sani.

Cu toate acestea, exista si femei braziliene care se deplaseaza in alta directie, cum ar fi Darcy Toledo in varsta de 42 de ani si Jane Walter de 36 de ani, fondatoarele unei agentii de fotografie numite „Nude Agency”. Telul acestei companii este de a surpinde femeile intr-adevar frumoase si sexy, care sunt naturale si sunt neatinse de interventii chirurgicale in scop estetic.

Aceasta afacere a fost intemeiata in anul 2006, iar in prezent primeste, de obicei, cate doi clientii pe zi, care sunt de cele mai multe ori femei cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani. Cu toate acestea Nude Agency a avut si cliente in varsta de 60 de ani.