rochie mireasarochie mireasa

Mie, numele de Adora Sposa imi spune foarte multe lucruri deoarece am fost de curand domnisoara de onoare pentru nunta celei mai bune prietene care s-a casatorit weekendul trecut. Acum, asa cum spuneam, fiind cea mai buna prietena a miresei, am trecut prin toate chinurile sau bucuriile pregatirii unei nunti, printre care si alegerea rochiei de mireasa.

In acest caz, nu a fost prea mare zarva deoarece am ales impreuna o rochie frumoasa si eleganta de mireasa de pe site-ul adorasposa.ro, site de prezentare online de rochii de mireasa si tinute pentru petrecerea de nunta sau chiar si pentru seara pentru participantele la marea petrecere. Pot sustine cu tarie ca am nimerit pe aceasta pagina online de comercializare de rochii de mireasa pur si simplu facand cautare dupa rochii speciale albe, elegante si rafinate pentru marea zi din viata fericitului cuplu.

Chiar si pentru gusturile eclectice ale prietenei mele, Mirela, s-au gasit cateva modele de tinute foarte speciale pentru nunta si pentru cununia religioasa a acesteia cu logodnicul ei, Dragos. Acestia s-au hotarat sa tina marele eveniment in aceeasi zi, impreuna atat cu unirea destinelor la primarie, inodarea legaturii religioase a celor doi soti in fata Lui Dumnezeu la biserica, dar si petrecerea mare de seara in cadrul localului ales cu mare grija.

Asa cum sustineam, in toiul pregatirilor pentru marele eveniment, alaturi de mireasa in sine, si mie mi-a convenit sa-mi caut ceva tinute pentru petrecerea fastuoasa ce avea sa se tina intr-un cort special amenajat pentru nunta langa un lac din capitala.

Sa nu credeti ca de aici a putut Mirela doar sa-si achizitioneze rochia in sine de mireasa, ci a putut sa aleaga si dintr-o gama variata de accesorii pentru tinuta completa, printre care si voalul de mireasa fin si supeb ce l-a purtat in cadrul ceremoniei de zi.

Dintre rochiile de mireasa de pe site-ul adorasposa.ro, am putut alege din mai multe colectii de tinute pentru mirese rafinate si stilate. Exista asadar colectia de Rochii de mireasa din 2013, colectia de Rochii de mireasa  din 2014, dar si colectia actuala de Rochii de mireasa din anul 2015. De asemenea, exista si varianta de outlet de rochii de mireasa, cu modele mai vintage care ies in evidenta printre altele.

Si eu mi-am ales o superba rochie de seara din colectia Rochii de seara de pe site. Tinuta mea a fost speciala, lunga pana in pamant, de culoare rosu cu negru in zona taliei. Nu pot zice ca am eclipsat mireasa pentru ca nu acesta mi-a fost scopul, dar cu siguranta dintre toate celelalte domnisoare de onoare si invitate la nunta, am stralucit.

De admin