bracomotoareelectrice.ro

Nimeni nu suporta sa lucreze in conditii de aer poluat, in special acum, cand vremea este in incalzire. Aglomeratia marilor orase, centrele industriale, autovehiculele cu care ne deplasam – toate acestea contribuie la poluare, la afectarea aerului pe care il respiram. Daca in exterior se resimte aceasta problema, va puteti imagina cum ar fi sa lucrezi intr-o incapere in care aerul nu este proaspat? Cum ar fi ca cei ce activeaza in industria chimica sa fie tot timpul expusi la toxine, la substante chimice care sa le afecteze munca si productivitatea? Se impune astfel gasirea de solutii nu doar pentru acest sector, ci pentru oricare altul. Problema aerului viciat necesita rezolvare imediata indiferent de domeniul de activitate, fie ca este vorba de o institutie, de un hipermarket ori de hale si ateliere de productie si prelucrare.

Intra in ecuatie ventilatoare industriale, motoare electrice si reductoare si variatoare de turatie. De ce ventilatoare industriale? Pentru ca intr-un spatiu extrem de extins nu poate fi vorba de folosirea de ventilatoare comerciale precum cele de uz casnic. Este nevoie de functionalitate indelungata, este nevoie de putere mare pentru un flux de aer constant la un debit mare.

De ce motoare electrice? Fara acestea ventilatoarele industriale de capacitate mare nu ar putea primi suficienta energie pentru a-si indeplini scopul. Indiferent ca e vorba de sisteme de ventilatie prin tubulatura ori se folosesc ventilatoare axiale de perete sau centrifugale ori de acoperis, alimentarea lor este asigurata de motoare electrice de mare putere.

Reductoare si variatoare de turatie? Ei bine, da. Nu in fiecare dintre cazuri motoarele electrice standard sunt potrivite cu cerintele clientilor. Este nevoie de putere de alimentare mai mare, este nevoie de posibilitatea de reglare a treptelor de turatie ale motoarelor, este nevoie – intr-un cuvant – de personalizare. Despre reductoarele melcate se poate spune exact acest lucru – adapteaza motoarele in functie de necesitati. Reductoare melcate, reductoare coaxiale, ortogonale, planetare ori diverse alte variatoare mecanice de turatie sunt astfel alegerile potrivite. In plus, uneori exista si necesitatea de protectie suplimentara. Motoarele electrice nu ar putea functiona corespunzator daca nu ar fi protejate impotriva umezelii excesive, conditiilor de praf ori temperaturi extreme. Exista riscuri de explozie ori defectare si astfel personalizarea acestora este un necesar absolut.

Ce se intampla insa daca intervine o pana de curent? O sistare temporara a energiei electrice poate fi suplinita printr-un generator electric care sa asigure functionalitate in continuare pentru toate echipamentele. In acest fel se asigura productivitate continua, functionalitate in orice situatie. Unde pot fi gasite toate aceste tipuri de solutii in ceea ce priveste inlaturarea aerului viciat si rezolvarea misiunii ventilatiei? La Braco Industrial, companie cu un istoric de peste 20 de ani in acest domeniu.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *