lenjerii-lenjerii.ro
Casa,  Diverse,  Sanatate,  Stare bine,  Viata

Cum iti alegi lenjeria de pat potrivita

Somnul este o activitate de care depinde functionarea fiecaruia dintre noi. Nu am putea trai fara odihna, nu am putea trece peste provocarile fiecarei zile fara sa fim suficient odihniti. Rezistam cat rezistam, insa in cele din urma organismul cedeaza daca nu are parte de suficienta odihna. Ce influenteaza calitatea odihnei? Totul!

Cel mai important aspect cand vine vorba de odihna este confortul. De la pat pana la saltea, de la lenjerie si pana la perne si pilote si materialele din care sunt realizate, totul trebuie sa fie cat mai confortabil. Conteaza, desigur, si alte aspecte.

Cat priveste alegerea lenjeriei de pat, culoarea trebuie sa fie cea potrivita. Trebuie sa se incadreze in tonurile de culoare ale dormitorului; in ceea ce priveste alegerea unei culori mai inchise sau mai deschise, trebuie stiut faptul ca pe o lenjerie deschisa orice pata este mai vizibila, iar la lenjeriile inchise apare uneori problema decolorarii dupa mai multe spalari. Imprimeul si culorile trebuie astfel alese cu grija.

Dimensiunile sunt de asemenea foarte importante. Nu iti doresti ca un sfert de pat sa fie neacoperit, sau ca cearsaful sa atarne mai mult decat trebuie peste marginile patului. Trebuie luate in calcul dimensiunile exacte ale patului, ale saltelei, ale pernelor si nu numai, pentru ca lenjeria aleasa sa se potriveasca exact.

Materialul din care este confectionata lenjeria este la fel de important. In marea majoritatea sunt alese in acest caz lenjeriile din bumbac, pentru faptul ca permit efectiv asternuturilor sa respire, sunt placute la atingere, anti-alergenice si de asemenea foarte confortabile.

Se pare ca misiunea alegerii lenjeriei de pat nu este la fel de usoara pe cat ar crede unii. Trebuie tinut cont de reguli precum design-ul dormitorului, materialul din care este realizata, imprimeul, culoarea, insa in principal accentul trebuie sa cada pe confort. Petrecem mare parte din viata in pat, astfel odihna primeaza si trebuie sa ne asiguram ca somnul este cat mai relaxat.

Este astfel esential ca tot ceea ce tine de odihna, de confortul patului – de la saltea la pilote si perne, inclusiv lenjeria de pat, sa fie de calitate superioara si sa ofere exact ceea ce se doreste: un somn odihnitor. Daca te intrebi unde poti gasi toate aceste lucruri, afla ca o lenjerie de pat gasesti aici; nu doar una, o gama variata de modele si culori, materiale si dimensiuni, in asa fel incat misiunea asigurarii confortului dormitorului – poate cea mai importanta camera din locuinta – sa fie indeplinita cu succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *