Se intampla de foarte multe ori sa fim orbiti de anumite principii, sa ne dorim sa facem diferite lucruri sau sa fim in goana banilor, uitand de cele mai multe ori care sunt lucrurile cu adevarat importante pentru fiecare dintre noi. Facem tot felul de lucruri si uitam sa acordam atentie oamenilor care au nevoie de ea.

S-a intamplat de foarte multe ori sa nu ne dam seama si sa ajungem sa desconsideram unele persoane care chiar au nevoie de ajutor din partea noastra. Astazi m-am gandit sa va povestesc despre Alina, o tanara care a reusit sa vada lumea cu alti ochi dupa ce a fost ajutata de catre oamenii din jurul ei.

Alina este o tanara care a ramas invalida in urma unui accident rutier pe car ela- suferit inca din copilarie. In ciuda faptului ca nu am crede asta trebuie sa stiti ca exista si romani care isi doresc sa ii ajute pe cei din jur, oferindu-le o mana de ajutor.

Probabil ca ati auzit in Romania de conceptul „”Flori de colt”. Este vorba despre un concept care promoveaza tinerele care nu au crezut in sansa lor insa care au provesti de-a dreptul impresionante. Oamenii au inceput sa le numeasca flori de colt pentru ca ele sunt mai rare in Romania, asa cum sunt si fetele care reprezinta conceptul de „Flori de colt”.

Este si povestea Alinei care a reusit sa se redescopere dupa ce a fost condamnata de cand era copil la un scaun cu rotile. Alina este o tanara extrem de frumoasa si foarte ambitioasa care si-a dorit mereu sa fie un model de succes. Povestea cu scaunul cu rotile a impiedicat-o oarecum sa isi implineasca acest vis insa Alina nu s-a lasat in voia sortii.

Vestea ca va trebui sa stea intreaga viata intr-un scaun cu rotile a fost o adevarata corvoada pentru Alina, insa pe parcurs si-a dat seama ca nimic nu este mai important decat visul ei. Si-a dorit foarte mult sa isi faca o cariera si sa aiba o viata mai jurat. Si-a cumparat un carucior performant cu roti poliamida de calitate si si-a continuat viata, dar si primii pasi pentru a-si implini visul.

Pentru a putea face primii pasi in a-si face o cariera de succes, Alina a fost nevoita sa mearga o perioada de cativa ani la un un psiholog pentru a reusi sa isi stabilizeze moralul. In momentul in care s-a intors acasa tanara a inceput sa isi continue studiile in ciuda faptului ca deplasarea sa era putin mai dificila.

Acum, Alina este un model celebru in tara si in afara ei. Este o tanara independenta care stie foarte bine ce isi doreste de la viata, dar si un model de succes. Visul ei a fost implinit. Acum, Alina este o tanara model care prezinta moda in scopuri caritabile sau pentru a-i ajuta pe cei din jur. Si-a implinit visul si acum face ceea ce si-a dorit intreaga viata. Asadar, aceste povesti trebuie sa fie incurajate de catre noi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *