fotografie nunta

Dupa ce a avut loc fericitul eveniment, dupa ce s-a multumit tuturor invitatilor care au participat, dupa ce s-au facut toate platile ocazionate ce cheltuielile nuntii, mirii raman cu un singur lucru: cu amintirile frumoase si bineinteles cu fotografiile. Cum poti sa obtii maximum din fotografiile de nunta? Iata in continuare cateva sfaturi.

1. Dupa ce te-ai hotarat asupra persoanei sau echipei care iti va fotografia fericitul eveniment, stabileste si o intalnire, pentru a va cunoaste mai bine, pentru a va face de asemenea cunoscute pretentiile si exigentele. Fiecare fotograf are stilul sau, fiecare cuplu de miri are o serie de preferinte, iar pentru ca totul sa fie realizat cum trebuie este necesara aceasta intalnire.

2. Organizarea timpului – foarte importanta. Fiecare minut din ziua nuntii trebuie programat corespunzator. In acest fel vei sti tot timpul ce ai de facut, fotograful va sti exact momentele in care trebuie sa intervina, pentru ca la un moment dat se va crea o agitatie si un stres la care nu se poate face fata daca nu exista organizare.

3. Comunicarea cu fotograful – foarte importanta. Desigur exista acele cadre specifice care trebuie imortalizate in ziua nuntii – gatitul mirilor, cununia civila, cununia religioasa, valsul mirilor ar fi doar cateva dintre ele. Sunt insa si numeroase alte momente si ipostaze pe care mirii si le doresc a fi imortalizate, si acestea trebuie comunicate si fotografului pentru ca acesta sa stie ce are de facut.

4. Ca ultim sfat pentru miri: fiti voi insiva si simtiti-va bine. Este intr-adevar o zi importanta, insa se poate ca nu totul sa mearga conform planului. Pot aparea decalaje de timp, pot aparea probleme minore care trebuie trecute cu vederea. Capul sus, distractie placuta, zambiti tot timpul, pentru ca la urma urmei ziua nuntii este despre voi, despre bucuria unirii a doua destine, despre distractie. In acest fel ziua nuntii si fotografiile ce o imortalizeaza vor reprezenta amintiri de neuitat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *