contabilitatecontabilitate

Orice detinator de afacere stie ca parte din procesul sau de organizare inseamna printre altele si ceea ce tine de contabilitate si de a gasi un contabil sau o firma specializata pentru asta. Oricine stie importanta acestui segment, mai cu seama cand tine de servicii complexe si multiple.

Concret, un contabil este cel care intocmeste toate actele necesare conform legilor in vigoare, cel care tine cont de resursa umana cu tot ce implica ea – de la angajare si pana la concedii si salarizare. Serviciile unor firme specializate pe asa ceva pot fi chiar si mai multe de atat. Spre exemplu unii se dedica si segmentului de audit, de sprijin in caz de verificari din partea autoritatilor in vigoare. Conteaza mai mult decat crezi ca acest lucru sa insemne pentru tine un ajutor, de vreme ce fara un sprijin de acest gen poti fi chiar si pacalit sau pagubit.

Conteaza la ce nivel de business esti? Desigur, cu cat compania este mai mare cu atat resursa necesara pentru a tine o evidenta contabila trebuie sa fie si ea direct proportionala. Nu este exclus sa fie nevoie de mai multi angajati spre exemplu. Insa si din acest punct de vedere se pare ca exista firme pregatite sa isi ofere serviciile profi. Asta desigur daca stii ce sa alegi. Conteaza spre exemplu sa stii de la bun inceput ce nivel profesional sunt dispusi sa iti ofere. Un contabil trebuie sa fie ales pe criterii stricte si in functie de necesarul firmei.

Asadar, daca esti in cautare de contabilitate in Bucuresti sau in orice alta parte trebuie sa stii in primul rand daca cei care urmeaza sa iti fie colaboratori pe acest segment sunt sau nu dispusi sa se muleze pe cazul tau. Asadar, de la contabilitate personala si pana la la cea middle sau corporate business ideal ar fi ca firma cu pricina sa fie capabila sa isi ofere serviciile complete. Indiferent de nivel un profesionist este cel care stie cum sa gestioneze totul.

Nu in cele in urma verifica ce anume implice contractul semnat pentru ca asteptarile tale sa nu fie o dezamagire in cele din urma. Ai si avantajul de a lucra cu o echipa, cu o forma si nu cu cate un angajat fata de care sa iti indeplinesti obligatiile. Cu alte cuvinte reduci acele costuri per angajat deci totul in favoarea ta si a afacerii tale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *