amanet

Uneori ramanem fara bani. Trebuie sa ne platim creditele, facturile ne preseaza, diverse datorii nu mai sufera amanare si asa mai departe. Ce facem in acele momente?

Apelam la prieteni, rude, cunostinte, mai imprumutam niste bani, dar la un moment dat nu mai avem de unde imprumuta. De banca nici nu poate fi vorba, dureaza mult prea mult pana se aproba imprumutul, si poate ca nici nu indeplinim conditiile de creditare. Ce facem atunci? Apelam la varianta de rezerva: casa de amanet.

In zilele noastre o casa amanet accepta aproape orice fel de obiect de valoare ca si garantie pentru acordarea unui imprumut. Bunul este evaluat rapid si corect, imprumutul este acordat pe loc si nevoia de lichiditati este satisfacuta imediat.

Ce putem duce la amanet? Incepem cu aurul si argintul. Dintotdeauna aceste metale pretioase au fost primite si acceptate ca modalitate de schimb, de asemenea sunt acceptate de casele de amanet. Pe langa imprumuturi se mai ofera si posibilitatea de vanzare sau cumparare.

Dupa aur si argint, la o casa amanet mai putem duce bijuterii de lux, ceasuri, obiecte vechi sau antichitati, in conditia in care reprezinta o valoare. Lista de bunuri ce pot fi amanetate nu se opreste insa aici. Casele de amanet si-au diversificat lista de bunuri pe care le accepta, astfel treptat au ajuns sa primeasca si electronice si electrocasnice. De la telefoane pana la televizoare, de la laptopuri la diverse gadgeturi precum tablete, smartphone-uri sau altele, pot fi amanetate atat timp cat sunt functionale. De la aparatura electrica si electrocasnica s-a ajuns sa poata fi amanetate si autoturismele. Singura conditie pentru a putea amaneta este sa fii proprietar al bunului pe care il aduci ca si garantie a imprumutului.

In acest fel, indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, indiferent daca ai nevoie de o suma de bani mai mica sau mai mare, o casa amanet te poate ajuta sa obtii rapid suma de bani dorita. Cand imprumuturile bancare nu sunt la indemana, cand aprobarea lor dureaza prea mult sau termenii in care se acorda sunt prea restrictivi, cand rudele, cunostintele si prietenii nu ne mai pot ajuta, o casa amanet este solutia ideala de a face rost de bani rapid si usor.

De admin