Apple Watch
Diverse,  Gadgets,  Tehnology

Apple Watch – bateria tine 19 ore la utilizare mixta

Speculatiile despre gadgetul mult asteptat nu au incetat sa apara inca de la primul anunt al viitoarei sale aparitii. Treptat, de la zvonuri care au circulat si care spuneau ca Apple Watch va trebui sa fie reincarcat zilnic, s-a ajuns la o cifra exacta: se pare ca utilizarea intensiva a dispozitivului duce la o durata de viata a bateriei de la 2 ore jumatate pana la 4 ore, iar o utilizare mixta permite o functionare a Apple Watch de pana la 19 ore, cu programele din background ruland in continuare.

Din pacate durata de viata a bateriei Apple Watch nu vine cu o imbunatatire considerabila fata de durata altor baterii de smartwatch aflate deja pe piata. Acest lucru este principala deficienta a ceasurilor smartwatch.

De la anuntul lansarii in luna septembrie a anului trecut si pana acum, cand mai sunt doar cateva luni pana la lansarea oficiala, au existat foarte multe speculatii cu privire la durata de viata a bateriei. Chiar si oficialii au dat declaratii la un moment dat despre faptul ca Apple Watch va necesita reincarcare zilnica.

Alte cateva detalii ce sunt, la fel, doar la stagiul de speculatii, sunt cele cu privire la specificatiile tehnice. Se pare ca Apple Watch va avea o versiune de iOS – din ceea ce se stie deocamdata – denumita SkiHill, o versiune nu din cele mai puternice. Procesorul se crede ca va fi unul denumit Apple S1, versiune apropiata de cele folosite la generatia curenta iPod Touch, respectiv procesorul Apple A5.

Sfarsit de martie sau inceput de aprilie, indiferent cand va fi lansarea, cert este faptul ca acest gadget este foarte asteptat, datorita numeroaselor speculatii aparute. Ramane sa asteptam pana atunci sa vedem daca intr-adevar se confirma zvonurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *