bagaj concediu

Ziua cea mare a sosit. Asteptarea a fost lunga si parca nu mai aveai rabdare. A venit insa timpul sa si impachetezi, sa iti pregatesti bagajele pentru vacanta/concediul mult asteptat. Aici trebuie sa ai in vedere cateva lucruri, trebuie sa te asiguri ca nu uiti nimic, iata in continuare cateva sfaturi ce te vor ajuta.

1. Tine cont de vreme. Intereseaza-te despre prognoza meteo atat in ziua cand vei ajunge la destinatie, cat si pe intreaga perioada a sederii, chiar si in cazul unei excursii cu puncte de interes diferite de vizitat trebuie sa ai asta in vedere. Va trebui sa te imbraci corespunzator, deci este important.

2. Fa o lista de lucruri pe care trebuie sa le iei cu tine. Actualizeaza lista pe masura ce impachetezi, totusi nu exagera cu obiecte si lucruri inutile, asigura-te ca iei cu tine in concediu doar ceea ce ai nevoie.

3. Alege cate o tinuta pentru fiecare zi a sederii, de preferat este sa ai si cateva perechi de pantofi in functie de ocazie. Nici aici nu trebuie sa exagerezi, femeile au aceasta tendinta de a lua cu ele intreaga garderoba cand merg intr-o vacanta.

4. Obiectele de igiena personala trebuie sa le asezi in bagaj cat mai la indemana, pentru ca nu iti doresti sa rascolesti tot continutul unui troller pentru a gasi periuta de dinti.

5. Asigura-te ca electronicele pe care le iei cu tine au bateriile incarcate si ai luat si incarcatoarele lor ca masura de precautie – aici vorbim de smartphone, tableta, laptop, camera foto si asa mai departe.

6. Adauga in bagaj si o mica trusa de prim ajutor in caz de nevoie. Uneori mai apar accidentari usoare, stari de greata si voma de la calatoria cu masina, avionul sau alte mijloace de transport. Asigura-te ca ai cateva medicamente si pansamente de stricta necesitate.

Ca ultim sfat, tine cont si de modificarile de ultim moment, niciodata nu poti sa prevezi totul. Acest lucru implica sa fii pregatit pentru orice. A sti ceea ce trebuie sa impachetezi este doar una din multele lucruri pe care le ai de facut pentru ca vacanta/concediul sa fie exact cum ti-ai dorit.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *