seriale

Producatorii Fox au confirmat posibilitatea de a face continuari pentru doua dintre cele mai cunoscute seriale produse de ei, dupa cum am vazut in cateva articole de pe internet, conforme cu declaratiile oficialilor.

Iubitorii serialului 24 au cunoscut de asemenea o reinviere a personajului Jack Bauer in continuarea facuta si se pare ca cei de la Fox mai au in plan reimprospatari de acest gen. Fanii serialului Dosarele X ar putea sa se bucure de o reintoarcere pe ecrane ale agentilor Mulder si Scully, insa acest lucru nu ar fi posibil fara starurile care au consacrat acest serial de succes. Se pare ca exista ceva dificultati in momentul de fata, intrucat ambele vedete sunt implicate in alte proiecte in momentul de fata.

David Duchovny si de asemenea Gillian Anderson sunt in momentul de fata prinsi cu alte filmari, insa sansele sunt mari, daca accepta, sa putem vedea o revenire a mult indragitilor agenti.

De asemenea Dominic Purcell si Wentworth Miller – protagonistii serialului Prison Break, au fost reuniti in productia serialului The Flash, ceea ce a dus nastere la speculatii despre revenirea serialului Prison Break. Oficialii au declarat inca din vremea cand serialul rula ca oricand ar aduce inapoi serialul pentru public, intrucat a prins foarte bine. Cu toate acestea, ar exista un impediment, ca sa nu fiu spoiler spun doar ca finalul serialului in 2009 impiedica pur si simplu revenirea ambilor actori in continuarea celebrei serii.

Aceste doua seriale nu sunt singurele avute in vedere pentru o continuare. Se pare ca si serialul 24 ar putea fi continuat, insa rolul lui Jack Bauer ar putea sa nu mai fie interpretat de Kiefer Sutherland. Parerea mea e ca nu ar mai avea acelasi impact serialul fara acest actor care pur si simplu l-a definit. Voi ce spuneti? Ar mai avea sens serialul 24 fara Jack Bauer? Ati vrea sa vedeti continuari la Prison Break sau Dosarele X?

De admin

Un comentariu la „Revin Dosarele X si Prison Break?”

Comentariile sunt închise.