gadgeturi
Gadgets,  Tehnology

Gadgeturi fara de care nu putem trai

Masinariile si gadgeturile au redus considerabil efortul uman, timpul necesar anumitor activitati si a adus de asemenea si relaxare si liniste. Pentru orice ti-ar veni in minte, exista o masinarie sau un gadget care poate sa indeplineasca acea functie.

In continuare enumeram cateva dintre gadgeturile fara de care nu ne-am putea descurca deloc in zilele noastre. Am devenit dependenti de ele de-a dreptul. Sa vedem…

1. Smartphone-ul
Va puteti imagina o zi fara telefonul mobil? Fara apeluri, mesaje, retele sociale, e-mail si aplicatii? Daca raspunsul este afirmativ, permiteti-mi sa spun ca nu va cred. Sunt momente cand ne saturam sa ne tot sune telefonul, insa este un accesoriu care ne este absolut necesar si la care nu putem renunta. Daca iesi in oras fara telefon te simti ca si cum ai iesi intr-un oras necunoscut. De aceea e pe prima pozitie ca dispozitiv la care nu putem renunta.

2. Laptopul
Am ajuns sa dormim, la propriu, cu laptopurile. Muncim, vizionam filme, pastram fotografii, videoclipuri, informatii, ne accesam mailurile si conturile de pe retelele sociale. Da, aceste lucruri sunt disponibile si pe telefoane acum, insa sunt mult mai confortabile si comode acestea pe un laptop. Laptopul il luam cu noi peste tot: prezentari la intalniri, proiecte, petrecerea timpului liber, este portabil, usor si foarte la indemana. E cu siguranta ceva la care nu putem renunta.

3. Televizorul – se mentine bine pe pozitie desi noile gadgeturi au preluat din functiile acestuia. Totusi pentru vizionarea unui film si pentru o experienta vizuala mai buna alegerea ramane televizorul.

4. Camera foto digitala – calatorim, petrece, socializam, petrecem momente placute in compania celor dragi si toate aceste momente trebuiesc imortalizate pentru totdeauna. Tot timpul facem fotografii pentru a arata pe unde am fost, exista momente in viata in care nu ne-am putea lipsi de camera foto.

5. Ceasurile de mana – chiar daca telefoanele au si ceas, primul instinct este sa ne uitam la incheietura. Au fost si vor ramene un accesoriu util si la moda.

Chiar daca au devenit parte din viata noastra si le consideram indispensabile, nu trebuie sa ne lasam afectati de dependenta de tehnologie care face din ce in ce mai multe victime. Tot timpul trebuie sa pastram acel echilibru, sa mentinem legaturile cu cei dragi si sa nu ne imprietenim mai mult cu gadgeturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *