portofelportofel

Portofelul este un accesoriu important atat pentru femei cat si pentru barbati. Exista atat de multe modele si variante de materiale pe piata incat o persoana are cu siguranta de unde alege. Cu toate aceste deosebiri in forma, marime, stil, material din care este confectionat, modul in care se pliaza si toate celelalte caracteristici, se dovedeste a fi o adevarata provocare achizitia unui portofel.

Principalii factori de care trebuie sa se tina cont in momentul in care vrei sa iti cumperi un portofel sunt enumerati in continuare.

Piele originala – motivul pentru care portofelele originale, de firma, sunt considerate mai deosebite este faptul ca de obicei tin mai mult, sunt mai durabile, si vin in diferite culori, materiale, forme si marimi. Cand se cumpara un portofel de firma, se cumpara atat durabilitate cat si stil. De aceea trebuie cautate portofelele din piele, fie ca este prelucrata, naturala, tratata sau altele, pentru ca sunt mult mai rezistente.

Modul cum se impatureste este un alt factor de care trebuie sa tii cont. Desi exista pe piata o mare diversitate de modele, la baza stau tot cele doua moduri de impaturire clasice: portofele care se pliaza in doua bucati si care se pliaza in trei. In functie de ceea ce are nevoie fiecare se poate face alegerea potrivita.

Intretinerea portofelului este un alt lucru important, nu e o achizitie pe care o faci zilnic, si trebuie sa ai grija, mai ales daca este unul din piele, pentru ca odata ce nu il ingrijesti se va deteriora mult mai repede.

Cusaturile sunt la fel, foarte importante, desi nu par. Croiala si cusaturile rezistente cresc durabilitatea si te feresc de situatii neplacute precum ar fi pierderea actelor sau banilor datorita cusaturilor slabe sau care cedeaza mult prea usor.

In cele din urma portofelul va fi ales conform preferintelor fiecaruia. A avea un portofel clasic, din piele, este un exemplu de stil si eleganta, fara a iesi prea mult in evidenta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *