seful te uraste
Job

Cum iti dai seama ca seful te uraste

Nu stii cum de ai ajuns in functia in care esti si cum de inca mai lucrezi pe acel post in acel domeniu, insa este destul de vizibil faptul ca seful tau nu iti prea poarta sambetele si are ceva cu tine si cu maniera in care lucrezi.

Daca urmatoarele semne si comportamente ti se par cunoscute in relatia ta cu seful, atunci este mai mult ca sigur ca acesta nu prea te place si ca i-ar placea sa te vada plecata din acel loc. Nu inteleg cum de unii oameni mai pot angaja pe cineva la ei la firma sau sa indeplineasca unele functii in cadrul organizatiei pe care o conduc, daca nu ii au la inima deloc.

Poate pentru ca recomandarile acestora sunt fara pata si dintre cele mai bune sau poate pentru ca nivelul acestora de experienta este foarte ridicat si nu se pot lipsi de o asemenea persoana sau pentru ca au fost trimisi acolo de cineva cu o si mai mare influenta decat ei si nu au altceva de facut.

In cazul in care seful te evita, nu te priveste in ochi si nu isi face deloc timp sa vorbeasca cu tine, atunci ar trebui sa iti dai seama pe loc ca ceva s-a intamplat si ca perceptia lui despre tine nu este foarte buna.

Daca te trimite la niste cursuri de specializare care nici macar nu sunt pe domeniul tau, face asta cumva ca sa scape de tine si ca sa iti dovedeasca faptul ca mereu te poate juca pe degeteasa cum  vrea el, pentru ca ii esti in subordine.

Daca ti-a mai preluat din responsabilitati sau ti-a mai acordat cateva in plus, chiar daca atunci mai aveai ceva de facut, este sigur ca seful tau iti poarta ranchiuna si vrea sa te vada cazut la pamant mai repede.

La fel de bine ar trebui sa stii ca nu esti prea agreat de catre seful tau daca acesta iti da de efectuat cele mai enervante si iritabile sarcini din cate pot exista sau daca refuza sa te promoveze chiar daca o meriti cu prisosinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *