South Stack Lighthouse si-a castigat singur locul in doua carti „Haunted Britain” si „South Stack: Anglesey’s Famous Lighthouse” , multumita aparitiei spectrale a administratorului sau mort, Jack Jones. Potrivit autorului cartii „South Stack”, Ian Jones, farul a fost un loc fericit si ferit de pericole pana in noaptea zilei de 25 octombrie in anul 1853, cand cea mai violenta dintre furtuni a lovit coasta unde South Stck era situat. Un numar incredibil de 200 de corabii au fost sfaramate in acea noapte, incluzand Royal Charter.

Jack s-a grabit sa coboare la baza farului in timp ce acea furtuna teribila lovea tarmul. Chiar de indata ce a ajuns la baza scarilor din josul insulei, acolo unde podul gigant traversa insula, o piatra gigantica s-a prabusit de pe stanci si l-a lovit cu putere in cap. Acesta a reusit sa traverseze podul, dar doar cat sa ajunga la usa farului. Acesta se afla intr-o situatie groaznica atunci cand a fost gasit in urmatoarea zi si a murit la doua saptamani dupa acel incident.

De peste 100 de ani, fantoma sa este des auzita cum bate in usa farului si incearca sa forteze ferestrele blocate pentru a patrunde inauntru. Dupa ce a efectuat o vizita in far, Ian Jones a descris galagia creata de fantoma ca fiind impresionanta si teribila. Show-ul TV Most Hunted a facut o incursiune pe insula unde se afla farul si a primit putin mai mult decat s-a asteptat, asta referitor la membrii echipajului emisiunii.

Acestia au fost loviti cu obiecte zburatoare prin camerele din far si in apropierea acestuia. De asemenea, atunci cand Dave Stack a vizitat insula, acesta era destul de sceptic la inceput, insa in curand a devenit mai increzator in faptul ca exista fantome acolo, dupa ce a zarit o silueta holbandu-se la el de la o fereastra. Urmarirea acelei siluete nu a dus nicaieri, pentru ca aceasta s-a desprins pur si simplu de la fereaastra si a disparut in mare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *